Skip to main content

Promoottori, Jyväskylä

Oletko sosiaalinen ja energinen henkilö, joka nauttii ihmisten kohtaamisesta ja tapahtumien vilinästä? Etsimme avoimia ja iloisia promoottoreita JTT-Sales pisteelle ajalle 31.7.-4.8.24! Tässä on oiva tilaisuus ansaita ylimääräistä kesätienestiä!

Tehtävänkuvaus

Olet tärkeä osa tapahtuman tunnelmaa, tuoden positiivisuutta ja innostusta kaikille osallistujille. Edustat omaa pistettäsi, tapaat ihmisiä kaduilla ja tapahtumissa, ja vastuullasi on tuoda tietoisuutta tuotteista ja palveluista. Keräät osallistujien yhteystietoja osana kampanjoita. Promootion työ on virkistävän vaihtelevaa oman arkeesi ja pääset tutustumaan uusiin ihmisiin!

Tarjoamme

Työtehtävät

Tässä työssä jokainen päivä on erilainen ja täynnä uusia kohtaamisia! Työskentelet tapahtumien keskipisteessä, jossa on aina hyvä tunnelma. Lisäksi keräät arvokasta työkokemusta ja saat mahdollisuuden kehittää taitojasi asiakaspalvelun ammattilaisena! Pääset haastamaan ja kehittämään itseäsi nopeassa työympäristössä. Sinun ei tarvitse osata myydä tuotteita, vaan kerätä osallistujien yhteystiedot. Promoottorilta vaaditaan hymyn lisäksi asiakaspalveluosaamista, viestintätaitoja, oma-aloitteisuutta ja ennen kaikkea oikeaa asennetta!

  • Edusta omaa pistettä: Tapaat ihmisiä kaduilla, tapahtumissa
  • Keräät yhteystietoja: Osallistujien yhteystietojen kerääminen osana kampanjoitamme
  • Edistät positiivista ilmapiiriä: Olet tärkeä osa tapahtuman tunnelmaa, tuoden positiivisuutta ja innostusta kaikille osanottajille

Etsimme

  • Avoin ja ulospäinsuuntautunut henkilö, joka nauttii ihmisten kanssa työskentelystä ja luo helposti uusia kontakteja
  • Sujuva suomen kielen taito
  • Hyvät kommunikointitaidot: osaat viestiä selkeästi ja innostavasti erilaisten ihmisten kanssa
  • Aiempi kokemus promootio- tai asiakaspalvelutehtävissä on plussaa, mutta tärkeintä on oikea asenne ja halu oppia!

Rekrytointiprosessimme

Academic Work hoitaa tätä hakua asiakkaansa puolesta, jonka toiveena on kaikkien tehtävää koskevien kysymysten osoittaminen Academic Workille.

Hakijoita haastatellaan jatkuvasti ja mikäli olemme edenneet jo rekrytointiprosessissa pidemmälle, saatamme sulkea haun ennen lopullisia valintoja. Valintaprosessiin sisältyvät luonteenpiirteitä sekä kognitiivista kykyä mittaavat testit. Testit toimivat työkaluina oikean tekijän löytämiseksi tehtävään sekä takaavat tasa-arvoisen ja oikeudenmukaisen arvioinnin.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Promoottori, Jyväskylä

Academic Work
Jyväskylä
Kokopäiväinen

Julkaistu 15.07.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Ei tiedossa
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti