Skip to main content

Psykiatrian tai nuorisopsykiatrian erikoislääkäri

Kiinnostaisiko sinua työ korkeakouluopiskelijoiden mielen hyvinvoinnin hyväksi? Tule ainutlaatuiseen opiskeluterveydenhuoltoon tekemään työtä, jonka tulokset näkyvät vuosien päähän.

Haemme nyt


PSYKIATRIAN tai NUORISOPSYKIATRIAN ERIKOISLÄÄKÄRIÄ


YTHS itäinen-alueelle Jyväskylän palvelupisteeseen alkaen sopimuksen mukaan. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen tai osa-aikainen toiveesi mukaan. Voit siis ehdottaa sinulle sopivaa työnaloitusajankohtaa, viikkotyöaikamäärää ja työskentelyjakson kestoa. Tehtävää voi toiveestasi hoitaa etänä, palvelupisteestä käsin tai hybridimallilla.


Asiakaskuntamme on mukavaa ja hoitoonsa sitoutunutta. Työlläsi vaikutat korkeakouluopiskelijoiden tulevaisuuteen ja olet merkittävä linkki opiskelukyvyn turvaamisessa. Mielenterveysongelmien hoitoon osallistuu moniammatillinen tiimi, johon kuuluu myös psykiatrisia sairaanhoitajia, terveydenhoitajia ja psykologeja. Saat työsi tueksi myös valtakunnallisen kokeneiden psykiatrian erikoislääkäreiden verkoston.


Työyhteisönä meille olisi suuri etu, mikäli sinulla on osaamista neuropsykiatristen häiriöiden diagnostiikasta ja hoidosta. Käytössämme oleva Acute-potilastietojärjestelmä on helppokäyttöinen ja nopeasti omaksuttavissa.


Opiskelijat ohjautuvat psykiatrin vastaanotolle kiireettömästi pääsääntöisesti yleislääkärin ohjaamana tilanteessa, missä psykiatrisen sairaanhoitajan tai psykologin ja yleislääkärin toteuttama hoito ei ole riittänyt ja tarvitaan erikoislääkärin arviota perustasolla. Tutkimusten tulosten perusteella psykiatri laatii hoito- ja kuntoutussuunnitelman tarvittavine lausuntoineen. Psykiatrit tekevät myös muuta konsultaatiotyötä vastaten yleislääkärien ja tiimien kysymyksiin.


Tarjoamme tulevalle työkollegallemme:

  • kattavan perehdytyksen, 
  • kollegoiden ja esihenkilön tuen,
  • koulutusta osaamisen kehittymisen tueksi,
  • etätyövakuutuksen,
  • hyvän työilmapiirin,
  • kattavat työterveyspalvelut ja
  • ePassi Flex-virike-edun.


Meille on tärkeää, että työn ja vapaa-ajan yhdistäminen on helppoa; päivät päättyvät ajallaan ja illat sekä viikonloput ovat vapaa-aikaasi. Kokoaikaisen lääkärin työaika on 38,25 h/vko. Lääkärimme kuuluvat joustavan vuosityöajan piiriin.


Työehtojen ja palkkauksen suhteen noudatamme YTHS:n ja Suomen Lääkäriliiton välistä sopimusta. Tehtäväkohtainen palkkahaitari kokoaikaisilla erikoislääkäreillämme on 7026-7743 euroa kuukaudessa. Kuukausipalkkaan voi kuulua lisäksi henkilökohtainen palkanosa 6-24 %. Lääkärintodistuksista ja -lausunnoista maksamme TES:n mukaisesti.


Lisätietoja tehtävästä antaa YTHS itäinen -alueen aluejohtaja Anu Väänänen, [email protected] tai puh 0400 470 894.


Kiinnostuitko liittymään joukkoomme tekemään työtä opiskelijoiden hyvinvoinnin hyväksi? Jätä yhteystietosi rekrytointijärjestelmäämme 11.7.2024 mennessä, niin olemme sinuun yhteydessä. 


Me YTHS:llä tarjoamme opiskeluterveydenhuollon palveluja ja teemme terveyden ja hyvinvoinnin edistämistyötä välittävällä ja yhdenvertaisella otteella. Takaamme laadukkaat, tasavertaiset ja saavutettavat terveydenhuoltopalvelut osaavien ammattilaisten, kohdennetun palveluvalikoiman ja digitaalisten palvelujen avulla. Huolehdimme noin 300 000 korkeakouluopiskelijan terveydestä, hyvinvoinnista ja opiskelukyvystä yli tuhannen ammattilaisen voimin 23:lla omalla palvelupisteellä eri puolilla Suomea. Tavoitteemme on rakentaa inhimillisempää työelämää ja yhteiskuntaa. Autamme jokaista onnistumaan ja saavuttamaan tavoitteensa, niin opinnoissa kuin työssäkin. Terveempi tulevaisuus rakennetaan yhdessä. Lisätietoja: www.yths.fi 


Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti