Skip to main content

Psykofyysinen terapeutti, Toiminnallinen kuntoutus Lappeenranta

Oisitko sie yksi meistä? Meijän tiimin uusin vahvistus? Tuu meille, myös halutaan siut työkaveriksi!

Kiinnostaisiko työ Toiminnallisessa kuntoutuksessa osana innostunutta ja kehitysmyönteistä moniammatillista tiimiä? Haemme Lappeenrannan tiimiimme psykofyysistä terapeuttia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Töiden aloitus syksyllä 2024, mahdollisimman pian.

Psykofyysinen terapia täydentää ja laajentaa hoito- ja kuntoutusvalikoimaa Aikuisten monialaisissa palveluissa. Psykofyysisestä terapiasta hyötyvät erityisesti asiakkaat, joilla on vaikeuksia vireystilojen säätelyssä, puutteita kehotietoisuudessa, vaikeuksia itsesäätelyssä, ahdistus-, paniikki- ja post-traumaattista oireilua.


Psykofyysisen terapeutin tehtäviin kuuluvat yksilöllisen psykofyysisen terapian suunnittelu, toteutus ja arviointi itsenäisesti sekä ryhmämuotoisen kuntoutuksen järjestäminen, toimiminen osana moniammatillista työryhmää ja yhteistyö asiakkaan verkostoissa.

Tehtävässä vaaditaan taitoa asiakkaan kohtaamiseen, hyviä yhteistyötaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Vuorovaikutuksessa korostuu terapeuttisuus ja non-verbaalisen vuorovaikutuksen merkitys. Tehtävä edellyttää hyvää omaa kehotietoisuutta, itsetuntemusta sekä kykyä nähdä ja huomioida asiakkaan non-verbaalisia viestejä. Psykofyysisissä menetelmissä keskeistä on kokemuksellisuus, joka tulee ensin saada itselle, jotta menetelmää voi soveltaa työssä. Näin ollen oma kokemus kehollisesta työskentelystä on tärkeää.

Tarjoamme tehtäviisi perehdytyksen, joten sinun ei tarvitse olla vielä alamme monitaituri vaan opetamme ja ohjaamme sinua. Kollegiaalista tukea tarjoaa kaksi psykofyysistä terapeuttia sekä moniammatillinen työyhteisö. Eduksi katsotaan aiempi kokemus mielenterveys- ja päihdetyöstä sekä psykofyysiseen työskentelyyn liittyvät lisäkoulutukset. Työtä tehdään arkipäivisin, käytössä liukuva työaika. Työn hyvän hoitamisen edellytyksenä sinulla tulee olla ajokortti sekä auton käyttömahdollisuus.


Kelpoisuutena tehtävään on sosiaali- ja terveysalan AMK tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa (559/94) määrätty laillistus.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Hyvinvointialueella on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: https://www.ekhva.fi/Kyselyt ja lomakkeet/Infektioturvallisuuskysely

Valitun henkilön tulee osoittaa työ- tai virkasuhteen alkaessa henkilöllisyys virallisella henkilöllisyystodistuksella. Virallisia henkilöllisyystodistuksia ovat passi, poliisin myöntämä henkilökortti sekä poliisin tekemä kertaluontoinen tunnistus.

Tehtävässä noudatetaan 6 kk koeaikaa.


Tarjoamme monipuolisen ja merkityksellisen työtehtävän lisäksi kattavasti erilaisia henkilöstöetuja. Meillä saat vuosittaisen liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun Epassilla, mahdollisuuden hyödyntää työsuhdepolkupyöräedun sekä ulkopuolisten toimijoiden tarjoamia etuja ja alennuksia. Panostamme nykyaikaiseen perehdytykseen sekä tarjoamme myös kattavasti verkko-oppimisen mahdollisuuksia


Haastattelut tehtävää varten pidetään 15.11.2024 klo 9 alkaen.


Lisätietoja

http://www.ekhva.fi

Yhteystiedot

Toimintayksikön esihenkilö Maiju Kokkonen

[email protected], puh. 040 500 0318

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti