Skip to main content

Psykologi, Nuorten Matala Kouvola

Vahvistamme nuorten matalan kynnyksen psykologipalveluita. Haemme psykologia vuoden määräaikaiseen tehtävään vakituisen psykologimme kollegaksi. Tehtävän jatko vuoden jälkeen saattaa olla mahdollinen, ja tarvittaessa organisaatiomme sisältä löytyy määräaikaisen tehtävän päättyessä vaihtoehtoja myös vakituista työtä etsivälle.

Nuorten Matala tarjoaa 13-17-vuotiaille nuorille matalan kynnyksen ohjausta ja neuvontaa, hoidon ja tuen arviointia sekä nuoren ja perheen tarpeeseen vastaavia hoito- ja tukitoimia ilman lähetettä.

Psykologin työnkuvaan perusterveydenhuollon matalan kynnyksen palvelussa kuuluvat konsultaatiot, arviot, hoidolliset interventiot, psykologiset tutkimukset sekä moniammatillinen yhteistyö. Työhön sisältyy monipuolisesti yksilö-, perhe-, verkosto-, ryhmä ja tiimityöskentelyä.

Keskeisintä tehtävässä on aito kiinnostus nuoriin sekä ymmärrys nuoruusiän kehitystehtävistä. Tehtävässä tarvitaan erityisesti kykyä jäsentää nuoren tilanteeseen vaikuttavia tekijöitä, herkkyyttä ja ymmärrystä murrosikäisen nuoren elämän haasteisiin sekä valmiutta kohdata heidän perheensä.

Arvostamme asiantuntemusta mielenterveystyöstä sekä nuorten parissa työskentelystä. Osaaminen IPC-N, Cool Kids ja/tai perhetyön menetelmistä sekä verkostojen kanssa tehtävästä yhteistyöstä tukee tehtävässä toimimista. Otamme kuitenkin huomioon myös uraa aloittelevien tai alaa vaihtavien hakemukset.

Huolehdimme, että saat kattavan perehdytyksen, sekä koulutusta ammatillisen osaamisen vahvistamiseksi tilanteesi, työkokemuksesi ja toiveesi huomioiden. Nuorten matala on sitoutunut järjestämään koulutusta yksikössä käytettäviin menetelmiin, esimerkiksi syksylle on luvassa mahdollisuus IPC-N menetelmäkoulutukseen.

Tukenasi työssä ovat yksikön toinen psykologi sekä toimiva moniammatillinen tiimi, ammatillisena esimiehenä toimiva johtava psykologi sekä muut alueen psykologit. Tarjoamme psykologille soveltuvan työnohjauksen, valintasi mukaan yksilö- tai ryhmätyönohjauksena.

Kotkan Nuorten Matala sijaitsee kävelymatkan päässä Kouvolan asemalta. Työaika on liukuva. Osittainen etätyö on mahdollista, joten työssäkäynti onnistuu halutessasi kauempaakin. Myös lyhennetty työaika on mahdollinen.

Tarjoamme monipuolisen ja merkityksellisen työtehtävän sekä kilpailukykyisen palkkauksen 4250,34€/kk. Lisäksi tarjoamme e-Passilla 200e/vuosi liikunta- ja hyvinvointiedun.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys. Ennen toimen vastaanottamista on esitettävä alaikäisten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote. Noudatamme 6 kk koeaikaa. Tartuntalain mukainen rokotussuoja on oltava kunnossa.

Aloitamme haastatteluita jo hakuaikana. Rekrytoinnin etenemisestä, aikatauluista ja valinnoista viestimme sähköpostilla tai puhelimitse. Jos sinulle heräsi kysymyksiä, ole yhteydessä. Tervetuloa työskentelemään meidän kanssamme!

Jätä hakemus: https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/KYMENHVA-05-48-24/fi_FI
Yhteystiedot: Riikka Ajantaival
johtava psykologi
Psykologipalveluiden osaamiskeskus, nuorten ja aikuisten psykologipalvelut
Puh: 040 7388 745
[email protected]

Minna Keränen
palveluesimies
Puh: 0442231859
Minna.keranen(at)kymenhva.fi

Tarjaliisa Raitanen
toimintayksikön päällikkö
Puh. 044 223 1279
[email protected]
Työpaikan osoite:
Palkkaus: 4250,34 €/kk
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Määräaikainen
Hakuaika päättyy: 21.07.2024 20:59
Ilmoitus jätetty: 02.07.2024 13:27
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: ca2a11d4-4066-4a5d-a498-248559adc62d

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti