Skip to main content

Psykologi, toimi, aikuisten mielenterveys, Kempele

Haemme psykologia toimeen Pohteen Lakeuden alueen aikuisten mielenterveystyöhön. Työskentelypaikkana on Kempele, mutta työssä saattaa ajoittain joutua liikkumaan Lakeuden alueella.

Lakeuden mielenterveyspalvelut kuuluvat OYS psykiatrian alueellisiin mielenterveyspalveluihin. Toimipisteet sijaitsevat Kempeleessä, Limingassa, Muhoksella, Tyrnävällä ja Lumijoella. Kaikissa toimipisteissä toimii moniammatillinen tiimi, johon kuuluu sairaanhoitajia, psykologeja ja psykiatrian erikoislääkäreitä. Yksikössämme on psykologi-taustainen lähiesihenkilö. Yksikössä työskentelevillä psykologeilla on monipuolista osaamista psykologityön eri sovellus- ja osa-alueilta.

Avoinna olevan psykologin toimen tehtäväkuvaan kuuluu aikuisten avomielenterveystyö. Työtehtävät painottuvat vaativien ja erotusdiagnostisten psykologisten tutkimusten tekemiseen yli 18-vuotiaille, konsultatiiviseen työhön moniammatillisissa ja monialaisissa tiimeissä, psykologisten interventioiden sekä trauma- ja kriisityön interventioiden toteuttamiseen.

Kotitiimisi on Kempeleen moniammatillisessa työyhteisössä. Meillä pääset mukaan perusterveydenhuollon mielenkiintoisen ja vahvasti uudistuvan työympäristön imuun, saat kannustavan ja innostavan työyhteisön sekä mahdollisuuden osallistua työnohjaukseen sekä täydennys- ja lisäkoulutukseen. Sinulla on myös osittainen etätyömahdollisuus. Psykologin tehtäväkuva on muuttumassa, joten pääset itse suunnittelemaan omaa työtäsi. Yksikössä työskentelee 10 psykologia, joilta saat kollegiaalista tukea.

Arvostamme lisäkoulutusta ja työkokemusta vaativien psykologisten tutkimusten tekemisestä, psykologisten interventioiden toteuttamisesta sekä trauma- ja kriisityöstä. Konsultatiivinen työote on eduksi työtehtävien suorittamisessa.

Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi tehtävässä maksetaan määräaikainen rekrytointilisä 400 eur/kk 31.5.2025 saakka.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.


Lisätietoja

http://www.pohde.fi

Yhteystiedot

Lisätietoja antavat vastuuyksikköpäällikkö Kristiina Muhonen, p. 050 463 6386 ja hoitotyön johtaja Niko Borén, p. 050 470 3379. Sähköposti: [email protected]

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa-linkistä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti