Skip to main content

Puheterapeutti toimintakykyä tukeviin palveluihin, Paimio

Haemme Sote-alue 3:lle (Kaarina, Paimio, Sauvo) Toimintakykyä tukeviin palveluihin puheterapeuttia vakituiseen tehtävään. Työsuhteen alkaessa tehtävän ensisijainen sijoittumispaikka on Paimio.

Tehtävä painottuu lasten puheterapiatarpeen arviointiin, kuntoutukseen ja ohjaukseen, mutta palvelemme kaikenikäisiä asiakkaita sekä suomen että ruotsin kielellä. Puheterapeuttina osallistut myös kuntoutussuunnitelmien laatimiseen lasten moniammatillisessa työryhmässä.

Moniammatillista yhteistyötä tehdään osana erilaisia moniammatillisia työryhmiä ja oman yksikön sisällä mm. toiminta- ja ravitsemusterapeuttien kanssa. Puheterapiayksikössämme on tällä hetkellä kuusi puheterapeuttia, joista kaksi työskentelee Paimiossa. Kollegan tuki on siis lähellä.

Odotamme sinulta kykyä itsenäiseen työhön sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen tehtävään ja monipuolisen kollegiaalisen tuen. Meillä on käytössä osittainen etätyömahdollisuus. Huomioimme toiveet osa-aikaisesta työstä.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen puheterapeutin laillistus.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Tehtävään valitulta vaaditaan, että hän toimittaa itseään koskevan, lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittaman rikosrekisteriotteen.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

Haluamme edistää tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden toteutumista ja arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössämme. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolia olevia sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.


Lisätietoja

http://varha.fi

Yhteystiedot

Puheterapeutti Mia Sarpola-Kortesmaa

050 524 5841 tavoitettavissa ma-to (jätä tarvittessa soittopyyntö vastaajaan)

[email protected]

Osastonhoitaja Maija Nurmi

040 192 7760

[email protected]

Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti