Skip to main content

Pukuvuokraamotyöntekijä / myyjä

Haemme tehokkaaseen ja nuorekkaaseen työtiimiimme osa-aikaista työntekijää. Tarjoamme työtunteja viikossa vähintään 24, mutta jos toiveesi on enemmän, jatka ihmeessä ilmoituksemme lukemista, työtuntimääristä voidaan keskustella!

Viihdytkö hyvin ihmisten seurassa, sekä toisinaan työn touhussa omassa rauhassasi? Pystyt vastuulliseen työskentelyyn ja arvostat hyvää ja rentoa työilmapiiriä. Meille on tärkeää että viihdyt työssäsi ja jaat hyvää fiilistä ympärillesi!

Kavaljeerilla on tarjolla valtakunnankin tasolla huomioidussa ja arvostetussa miesten pukuihin ja asusteisiin keskittyneessä pukuvuokraamossa / myymälässä työpaikka. Sinun ei tarvitse olla vielä kaikkitietävä miesten pukeutumisen asiantuntija, riittää kun on halua ja intoa opetella uutta. Ompelutaito on eduksi työssäsi mutta varsinaisesti räätäliä emme etsi. Jos kuitenkin olet räätäli, niin ole ihmeessä silti yhteydessä niin halutessasi.

Kavaljeerilla on hyvin vahva ja monipuolinen miesten pukuvuokraustoiminta joka palvelee Suomesta laajalti saapuvia asiakkaita, sekä lisäksi puku- ja asustemyyntiä oman maahantuonnin pohjalta. Sijaitsemme melko keskeisellä paikalla Tampereella hyvien liikenneyhteyksien varrella. Meidät saavuttaa hyvin niin autolla, junalla, ratikalla, linja-autolla, polkupyörällä, potkulaudalla, kuin kävellenkin.

Jos hiukankaan koit kiinnostusta tämän lukiessasi, niin ole meihin yhteydessä ja tiedustele lisää (yhteydenotot iltaisin klo 16 jälkeen numeroon 050-3173884) tai toimita suoraan rohkeasti vapaamuotoinen työhakemuksesi ja CV sähköpostitse osoitteeseen taina.ma.tuominen(at)gmail.com. Odotamme innolla tapaamistasi! Työt alkaisi mahdollisimman pian, heti sopivan henkilön löydyttyä!

Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/2c83826f-c...
Yhteystiedot: taina.ma.tuominen(at)gmail.com
Taina Tuominen, Puh: 0503173884
Työpaikan osoite: Itsenäisyydenkatu 18, 33500 Tampere
Palkkaus: Kaupan alan TES
Työ alkaa: Työskentely alkaa mahdollisimman pian
Työaika: Osa-aikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 29.07.2024 20:00
Ilmoitus jätetty: 08.07.2024 17:43
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 2c83826f-c1ba-4e6b-bebb-33670e7f92bd

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Pukuvuokraamotyöntekijä / myyjä

Pukuvuokraamo Kavaljeeri Oy
Tampere
Pirkanmaa
Vakituinen, Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 08.07.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti