Skip to main content

PUNKKIBUSSI, terveydenhoitaja/sairaanhoitaja

Haemme terveydenhoitajia ja sairaanhoitajia määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 16.9.- 19.12.24 pääkaupunkiseudulle. Myös keikkatyö voi olla mahdollista.

Punkkibussi on Pihlajalinnan oma liikkuva rokoteyksikkö, joka tarjoaa kaikki yleisimmät rokotteet ilman ajanvarausta. Haemme pääkaupunkiseudulle Punkkibussiin työntekijöitä influenssakauden ajaksi. Syksyllä kiertävä rokotetoiminta vaihtuu ennalta sovittuihin kohteisiin, joissa rokotamme työterveysasiakkaita. Tarkoituksena siis tuoda palvelu suoraan työpaikalle, jotta rokotuksen hankkiminen olisi vaivatonta. Työpäivän aikana ajetaan siis ennalta suunniteltu reitti ja joka päivä on tästä syystä erilainen. Työskentelyalueena on pääkaupunkkiseutu, mutta reitit voivat mennä myös pääkaupunkiseudun ulkopuolelle.

Työnkuvasi Punkkibussissa on mukavan monipuolinen ja vaihteleva; itse rokottamisen lisäksi työ sisältää asiakkaiden ohjausta ja neuvontaa rokotteista ja rokottamisesta, sekä myyntityötä liittyen palveluihimme. Työparinasi autolla on lähihoitaja/sairaanhoitaja tai terveydenhoitaja. Tähän kaikkeen saat meiltä hyvän perehdytyksen, lisäksi saat vahvan tuen esihenkilöltäsi ja koko tiimiltäsi.

Töitä on ainakin joululomiin asti ja on myös mahdollista, että työt jatkuvat ensivuoden puolellekin.

Tämä työ sopii sinulle, jos olet asiakaspalveluhenkinen, sosiaalinen ja kontaktin ottaminen ihmisiin on sinulle luontevaa. Työskentelyotteesi on reipas ja aktiivinen, tykkäät myyntityöstä ja ratkaisujen hakemisesta asiakkaan tarpeisiin. Tykkäät päivien vaihtelevaisuudesta ja siitä, että työ on työpäivän aikana liikkuvaa. Et säikähdä kiirettä ja tarvittaessa pystyt nostamaan työtahtiasi, jotta asiakaspalvelu on sujuvaa. Tarvitset työskentelyyn VRK- kortin ja lääkeluvat. B-ajokortti (auto on matkailuauto), ruotsin kielen taito ja rokotusluvat katsotaan eduksi, rokotusluvat voit tarvittaessa hankkia kauttamme. Työehdoissa ja palkkauksessa noudatetaan yksityisen terveyspalvelualan tesiä.

Lisätietoja tehtävästä antaa: [email protected]

Lähetäthän hakemuksesi pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Tarjoamme

- Liikunta-, kulttuuri- ja hammashoitoetuus ePassilla

- Laajat työterveyshuollon palvelut

- Joustavat työaikajärjestelyt

- Kattava vapaa-ajan tapaturmavakuutus

- Edullisempi hinta Forever-kuntoklubeilla kuntoillessa

Pihlajalinna Oyj

Sähköposti: [email protected]

Jätä hakemus: https://ats.talentadore.com/apply/punkkibussi-terveydenhoitaja-sairaanho...
Työpaikan osoite: 00100
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Määräaikainen
Hakuaika päättyy: 26.07.2024 21:00
Ilmoitus jätetty: 27.06.2024 11:14
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 94651831-213b-4b43-a61d-073e6c5dfd9e

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti