Skip to main content

Putkistosuunnittelijoita

Palatko halusta päästä työskentelemään teollisuuden uudistuvien ratkaisujen parissa? Tuo osaamisesi mielenkiintoisiin projekteihin ja liity monialaiseen työyhteisöömme

Etsimme Rejlersille putkistosuunnittelijoita vakituiseen työsuhteeseen. Työskentely on mahdollista kaikilla toimipaikkakunnillamme Suomessa.

Teollisuuden toimialamme työllistää noin 600 asiantuntijaa ympäri Suomea - tarjoamme asiakkaillemme vaikuttavia ratkaisuja kokonaisvaltaisten projektitoimitusten sekä asiantuntija- ja suunnittelupalveluiden muodossa niin kotimaassa kuin kansainvälisesti.

Rejlersillä on vahvaa suunnittelu- ja projektiosaamista useilta teollisuuden toimialoilta, kuten kemian-, paperi-, sellu-, kaivos-, konepaja-, elintarvike- ja lääketeollisuudesta sekä energiantuotannosta. Koneiden, laitteiden, tehtaiden ja laitosten suunnittelu sekä tuotekehitys ovat myös vahvoja osaamisalueitamme. Tämän mahdollistavat yli 100 tehdassuunnittelun huippuammattilaistamme sekä noin 90 kone- ja laitesuunnittelijaamme. Toimitamme asiakkaillemme parasta mahdollista suunnittelu- ja projektiosaamistamme aina esisuunnittelusta toteutussuunnitteluun sekä asennusvalvontaan. Voit tutustua esimerkkeihin asiakasprojekteistamme täällä.

Millaisia työtehtäviä tarjoamme?

Tiimillämme on vahvaa osaamista teollisuuden tehdas- ja putkistosuunnittelusta monipuolisissa projektitoimituksissa ja suunnittelu- ja asiantuntijahankkeissa. Toimimme asiantuntijana layout-, putkisto-, teräsrakenne-, hoitotaso- ja säiliösuunnittelussa sekä putkistojen jännitysanalyyseissä. Asiantuntijamme auttavat myös täysin uuden tuotantolaitoksen ensimmäisessä ideoinnissa tai nykyisen tuotantoteknologian modernisoinnissa.

Putkistosuunnittelijan tehtävässä pääset laajentamaan ja haastamaan osaamistasi mielenkiintoisten EPCM-projektien eri vaiheissa teollisuuden tehdas- ja putkistosuunnittelun parissa. Tiimissämme pääset tekemään itsenäisellä otteella putkistosuunnittelua, mukaan lukien putkiston kannakointi, layout-piirustukset, sekä putkiston isometrit, jotka perustuvat PI-kaavioihin ja teknisiin laskelmiin.

Putkistosuunnittelijana teet yhteistyötä eri suunnittelualojemme kanssa (kuten prosessi-, rakenne- ja laitesuunnittelu) varmistaaksesi putkijärjestelmien sopivuuden ja turvallisen suunnittelun. Varmistat sovellettavien standardien (EN 13480, PSK) noudattamisen putkistojen suunnittelutoiminnoissa. Tulkitset PI-kaavioita, laitespesifikaatiota ja toimittajapiirustuksia integroidaksesi putkistot laitoksen kokonaissuunnitelmiin.

Lopullinen työnkuva ja vastuualueet tullaan räätälöimään asiakastarpeen sekä henkilökohtaisten vahvuuksiesi ja työkokemuksesi perusteella.

"Rejlersillä vallitsee oppimisen ilmapiiri, jossa on tilaa kehittyä." -Sampo, tehdassuunnittelu

Lue lisää Rejlersin putkistosuunnittelun tiimin arjesta blogistamme.

Millaista henkilöä etsimme?

Odotamme sinulta:

  • tehtävään soveltuvaa koulutusta (insinööri / DI)
  • kokemusta putkistosuunnittelusta (vähintään) 1-2 vuotta
  • vähintään yhden laitossuunnitteluohjelman osaamista (PDS / SP3D / E3D / Plant 3D / Cadmatic)
  • hyvää tuntemusta putkien suunnitteluperiaatteista, materiaaleista ja komponenteista sekä asiaankuuluvista säädöksistä ja standardeista
  • analyyttista työskentelyotetta ja ongelmanratkaisutaitoa
  • hyvää suomen ja englannin kielen taitoa

Katsomme eduksi:

  • projektinhallinnan prosessien ja menettelytapojen tuntemuksen
  • kokemuksen laserskannaus- ja pistepilvikäsittelytekniikoista

Mitä tarjoamme sinulle?

Rejlersillä yhdistyvät oppiminen, vaikuttava työ ja hyvinvointi. Meillä työskennellessä pääset kartuttamaan osaamistasi useissa erilaisissa projekteissa ja tehtävissä. Teet vaikuttavaa työtä, jossa pääset sekä luomaan uutta että kehittämään vanhaa monipuolisten asiakkaiden kanssa. Viihtyisissä toimistoissamme käytössäsi on nykyaikaiset työvälineet ja ohjelmistot sekä raikkaat ja modernit tilat, jotka kannustavat kohtaamisiin mutta tukevat samalla keskittymistä vaativaa työskentelyä. Ihmiset ovat tärkein voimavaramme, ja me Rejlersillä panostammekin monin tavoin henkilöstömme hyvinvointiin. Vahvasti kasvava ja kehittyvä konsernimme tarjoaa myös monipuolisia urakehitysmahdollisuuksia!

Kattavat henkilöstöetumme:

    ✔️ Kilpailukykyinen palkkaus

    ✔️ Terveys- kattava työterveyshuolto, terveysvakuutus, lääkekuluturva, vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä mielen hyvinvoinnin palvelut

    ✔️Liikunta & hyvinvointi - Kuntosalietu, hierontaetu, liikunta-, kulttuuri- ja lounasetu sekä mahdollisuus työsuhdepyörään

    ✔️Work-life balance - Työaikajoustot sekä joustava hybridityömalli selkeyttävät oman työn ja elämän suunnittelua

Työtämme ohjaa visiomme: Home of the learning minds. Ihmiset ja oppiminen ovat tärkeimmät voimavaramme. Siksi haluamme tarjota niin rejlersläisille kuin asiakkaillemme alustan, jolta ponnistaa kohti kehittymistä ja kasvua. Tavoitteemme on olla työntekijöillemme ja asiakkaillemme halutuin kumppani. Jatkuva oppiminen auttaa meitä luomaan yhdessä tulevaisuuden toimivaa yhteiskuntaa.

Tutustu toimintaamme ja yrityskulttuuriimme nettisivuillamme ja somessa (LinkedInFacebookInstagram).

Haluatko mukaan?

Hae heti, sillä etenemme sopivien ehdokkaiden kanssa mahdollisimman pian. Lähetä hakemuksesi ja palkkatoivomuksesi hakulomakkeellamme osoitteessa career.rejlers.fi 11.8.2024 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Head of Plant Tero Rakkolainen, +358 40 031 1738, [email protected].

Lomakauden vuoksi soittoajat viikolla 32: 5.-9.8. klo 8-10 välillä.



A
lati jalostuvaa insinööriosaamista. Huomisen yhteiskunnan hyväksi.

Rejlers on teknisen alan suunnittelu- ja konsultointiyhtiö, joka luo tulevaisuuden toimivaa yhteiskuntaa ja edistää vihreää siirtymää. Olemme asiakkaidemme luotettu kumppani teollisuuden, rakentamisen, energian ja infran hankkeissa, sekä johdon tekninen neuvonantaja kestävissä energiaratkaisuissa. Asiantunteva ja kasvava joukkomme haluaa oppia jatkuvasti: vaalimme avoimuutta, rohkeutta ja verkostomaista yhteistyötä. Vaikutamme yhteiskunnan kehitykseen koko maassa ja kansainvälisesti, mutta ymmärrämme paikallisia lähtökohtia. Yli 1000 asiantuntijaamme ovat läsnä yli 20 paikkakunnalla Suomessa. Olemme osa Tukholman pörssissä listattua Rejlers-konsernia, joka toimii Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Abu Dhabissa. Uudistuvan osaamisen avulla luomme tulevaisuuden toimivaa yhteiskuntaa; tiedämme, mitä huominen tarvitsee.

rejlers.fi 

Rejlers Finland vaikuttavuus

Rejlers Finland synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen yhteiskunnan infrastruktuuriin ja verojen maksamiseen, luokassa Yhteiskunta.

Rejlers Finland synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Rejlers Finland

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Rejlers Finland Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Putkistosuunnittelijoita

Vantaa
Tampere
Turku
Porvoo
Pori
Oulu
Mikkeli
Lappeenranta
61300 Kurikka
Kuopio
Kouvola
Kotka
Kemi
Kajaani
Jyväskylä
Joensuu
Imatra
Hyvinkää
Hämeenlinna
Vakituinen, Hybridityö

Julkaistu 12.08.2024

Yrityksen liikevaihto: 
50 000 000 - 99 999 999 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti