Skip to main content

Rehux Oy on kasvava, asiakaslähtöisesti toimiva, perheyritys. Rehutehtaamme ja konttorimme sijaitsee Liedon Tarvasjoella, Varsinais-Suomessa. Valmistamme rehuja ja erilaisia hiven- ja kivennäisseoksia sekä naudoille että yksimahaisille eläimille. Haluamme ymmärtää eläintuotannon tarpeet ja tuottaa maatilayrittäjille kannattavuutta ja eläinterveyttä parantavia räätälöityjä ratkaisuja. RehuX Oy on toimintatavoiltaan nopea ja joustava ja uudet ideat ja innovaatiot saadaan nopeasti asiakastilojen käyttöön ja hyödyksi. 

 

Etsimme määräaikaiseen työsuhteeseen raaka-ainevastaavaa! 

 

Tehtävänäsi on varmistaa, että raaka-aineita on oikea määrä varastossa ja tilauskannassa tuotantoa varten. Kun määrät vähenevät vastuullasi on tilata lisää raaka-aineita. Päivittäisiin tehtäviisi kuuluu tarkkailla kokonaisvaltaisesti tuotannon volyymejä, raaka-aineiden kulutusta ja tulevia tilauksia, jotta pystyt reagoimaan tarvittaviin muutoksiin ja raaka-aineet ovat aina saatavilla tuotannon tarpeisiin.

 

Työ vaatii jatkuvaa joustavuutta ja reagointia - kesken olevat tilaukset, vaihtuvat tarpeet ja monien liikkuvien osien hallinta kuuluvat tehtäväkenttään. Keskeisimmät vastuut ovat raaka-aineiden ja varastoinnin hallinta. Odotamme sinulta innokasta asennetta, halua ymmärtää koko prosessiamme sekä stressinsieto kykyä ennakoimattomissakin tilanteissa. Tässä tehtävässä vaaditaan taitoa olla kokoajan ajanhermolla.

 

Aikaisempi kokemus vastaavista ei ole pakollista, mutta katsotaan eduksi. Edellytyksiä tehtävässä toimimisessa ovat matemaattisuus, järjestelmäosaaminen ja halu tehdä numero tarkkaa työtä.

Asiakaspalvelua tarvitaan tuottajien sekä erilaisten sidosryhmien välillä. Työtehtävät ovat suomen kielellä. Työtehtävissä tarvitaan jatkuvaa vuorovaikutusta tehtaan tuotannon ja toimiston välillä, jonka johdosta työskentely tapahtuu konttorillamme Tarvasjoella.

 

Työsuhde alkaa mahdollisimman pian. Kyseessä on sijaisuus vuoden 2024 loppuun, mutta kasvavassa markkinassa myös toistaiseksi voimassa oleva työsuhde vuoden 2024 jälkeen on mahdollista. Työaika on 8-16 arkisin.

Käsittelemme järjestelmässä hakemuksia jo hakuaikana, joten ethän jätä hakuasi viimeiselle päivälle

Lisätietoa tehtävistä antaa Wilma Niskanen numerosta 040 168 1690 arkisin klo 9-15.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Raaka-ainevastaava

21450 Tarvasjoki
Vakituinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 18.10.2024

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €
Yrityksen koko: 
250 - 499 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti