Skip to main content

Rakennusalan työnjohtaja / Rakennusliike Lempinen

Haemme asiakasyrityksellemme Rakennusliike R. Lempinen Oy:lle rakennusalan työnjohtajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen pääasiassa Savon alueelle. Työ on kokoaikainen ja alkaa sopimuksen mukaan syksyllä, kuitenkin viimeistään vuoden vaihteessa, ja valittu henkilö työllistyy suoraan Rakennusliike Lempisen palvelukseen. Tehtävän palkka on neuvoteltavissa nojaten aiempaan kokemukseesi.

Työnjohtajana vastaat työmaan päivittäisen työn organisoinnista, esimiestyöstä ja laadun varmistamisesta. Osaltasi huolehdit myös työntekijöiden perehdytyksestä. Työskentelyalueesi painottuu Mikkeli-Pieksämäki-Kuopio akselille, mutta kohteita saattaa sijaita myös Jyväskylän alueella.

Edellytämme sinulta rakennusmestarin tai -insinöörin koulutusta (AMK) sekä aiempaa kokemusta rakennusalalta ja esimiestyöstä - esimerkiksi parin vuoden kokemus työnjohtajan tehtävistä antaa hyvät valmiudet. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä aito kiinnostus alaa kohtaan.

Rakennusliike R. Lempinen Oy on korjausrakentamisen vahva osaaja. Yritys on toiminut vuodesta 1989. Erikoisalaamme ovat liike- ja toimitilasaneeraukset, kaupan konseptiuudistukset sekä erikoissaneeraukset kuten vesivahinkojen ja tulipalojen aiheuttamien vahinkojen korjaukset.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi Osuman nettisivuilla olevalla lomakkeella. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja rekrytoinnista antaa: Tomi Ikonen, p. 044 750 7187, [email protected]

Jätä hakemus: http://osuma.likeit.fi/apply/32394858
Työpaikan osoite: 70100
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 08.07.2024 20:59
Ilmoitus jätetty: 25.06.2024 09:02
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: a97791d1-f75f-43a1-a0da-3e57c9b5b26b

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Rakennusalan työnjohtaja / Rakennusliike Lempinen

Osuma Henkilöstöpalvelut Oy
Mikkeli
Pieksämäki
Jyväskylä
Kuopio
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 25.06.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti