Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Rakennusapulaisia purkutöihin

Haemme Jyväskylän alueella toimiville asiakasyrityksillemme RAKENNUSAPULAISIA purkutöihin!

Rakennusapulaisen työt ovat hyvä tapa aloittaa ura rakennusalalla, vaihtaa alaa tai muuten vain hankkia työkokemusta.

Rakennustyömaan avustavia tehtäviä voivat olla esimerkiksi purkutyöt, kantaminen, siivoaminen, raivaaminen, suojausten laittaminen ja ammattilaisten apuna toimiminen.

Työkeikkojen pituudet vaihtelevat, mutta tarjolla voi olla myös pidempiä työsuhteita koko kesän ajaksi. Töitä on myös mahdollista jatkaa kesän jälkeen oman elämäntilanteen ja asiakkaidemme tilanteiden mukaan.

Edellytämme hakijoilta:

-Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
-Hyvää asennetta ja etenkin kovaa työmotivaatiota
-Hyvää suomen kielen taitoa, reipasta tekemisen meininkiä ja yhteistyötaitoja.

Aiempi työkokemus rakennusalalta tai alan koulutus on plussaa, mutta uskomme töiden opettavan. Oma auto katsotaan eduksi, sillä se helpottaa työmaille kulkemista.

Töitä on tarjolla uudis- ja saneerauskohteissa, ja töitä tehdään arkisin pääsääntöisesti klo 7-15.30. Meiltä saat tarvittavat työvaatteet ja varusteet.

Lähetäthän hakemuksesi työpaikkailmoituksessa olevan hakulinkin kautta ja muistathan liittää CV:n hakemukseesi. Tsemppiä työnhakuun!

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita- intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Tapio Korhonen, [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti