Skip to main content

Rakennusautomaatio järjestelmäasiantuntija, Caverion

Me Caverionilla rakennamme ympäristöä, jossa turvallisuus ja energiaviisaus kulkevat käsi kädessä. Tavoitteenamme on tehdä kiinteistöistä energiatehokkaita ja vastuullisia -  ja varmistaa samalla niiden käyttäjien turvallisuus ja hyvinvointi.  Haluamme olla ylpeitä siitä, millaisen ympäristön välitämme tuleville sukupolville. Liity siis joukkoomme kehittämään energiaviisasta ja turvallista maailmaa!

Energiaviisaan ja turvallisen ympäristön kehittämisen parissa riittää töitä hyville tyypeille. Etsimmekin nyt automaatioasiantuntijaa meille caveriksi vakituiseen työsuhteeseen Jyväskylään.

Tarjolla on täydellinen tehtävä automaatioalan osaajalle, joka haluaa päästä työskentelemään monipuolisten ja mielenkiintoisten kohteiden pariin.

Päivittäiseen työhösi kuuluu:

  • Rakennusautomaatiojärjestelmien ja valvontalaitteiden ohjelmointi
  • järjestelmien ja laitteiden käyttöönotto-, asennus-, kunnossapito- ja huoltotehtävät
  • Monipuoliset uudiskohde projektit sekä saneeraustyyliset pienprojektit

Asiakaskohteitamme ovat esimerkiksi erilaiset julkiset rakennukset ja liikekiinteistöt, joissa ohjausjärjestelmäkanta on monenkirjava. Toimenkuvasi muovautuu osaamisesi ja mielenkiintosi perusteella.

Sinustako energiaviisaan tulevaisuuden turvaaja?

Me caverit teemme työtä intohimolla ja ylpeydellä, sillä tiedämme, että tekemällämme työllä on merkitys. Ohjaamme kiinteistöjä ja teollisuutta kohti vihreää siirtymää ja teemme kiinteistöistä turvallisia. Ovathan nämä arvot sinullekin tärkeitä?

Sovit varmasti joukkoomme, jos sinulla on:

  • Soveltuva koulutus, esim. automaatio-/sähköasentaja tai automaatio-/sähköinsinööri
  • Osaamista alakeskuksen ja valvomon ohjelmoinnissa
  • Tiedonsiirtoväylien tuntemus mm. Modbus, Bacnet, TCP/IP
  • Kykyä tulkita automaatio-, sähkö- ja LVI-kuvia
  • Kenttätyökokemusta automaation tehtävien parista
  • Ymmärrystä taloteknisistä prosesseista, rakennusautomaatiojärjestelmistä, valaistuksen ohjausjärjestelmistä ja/tai LVIAS-järjestelmistä
  • Matkustusvalmiutta
  • B-ajokortti

Katsomme eduksesi:

  • Osaamisen erilaisista järjestelmä integraatioista taloteknisien järjestelmien välillä sekä ylläpitojärjestelmien välillä
  • Muu ohjelmointiosaaminen (Script/Function block)sekä muiden järjestelmätoimittajien (esim. Fidelix, Schneider, Siemens, Trend) laitteistoista
  • Kokemus sähkötöistä mm. taajuusmuuttajien vaihto ja parametrointi tai pienet ryhmäkeskusmuutokset.

 

Entä mitä me tarjoamme sinulle?

- Mahdollisuuden kehittyä tulevaisuuden rakentamisen ja energiaviisauden huippuosaajaksi yhdessä toimialan johtavista yrityksistä.

- Oman asiantuntijatiimin tuen, monipuoliset työtehtävät, hyvät koulutus- ja kehitysmahdollisuudet sekä matalaan hierarkiaan perustuvan työkulttuurin.

- Sopivasti vapautta ja vastuuta sekä ensiluokkaiset työvälineet tukemaan työskentelyäsi.

- Laajat työterveyspalvelut ja liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun.

- Yhteen hiileen puhaltavan ja sitoutuneen työyhteisön, joka auttaa sinua kehittymään urallasi. Katso myös täältä, millaista meillä on olla töissä.

 

Kuulostiko tämä sinun seuraavalta työpaikaltasi?

Viimeinen hakupäivä on 30.9.2024, mutta käymme hakemuksia läpi ja teemme haastatteluja jo hakuaikana. Älä siis turhaan jää odottelemaan! Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa Caverionin huoltopäällikkö Antti Myllys [email protected] tai 040 356 7826. Parhaiten tavoitat Antin ma-pe 11.30–12.30.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Rakennusautomaatio järjestelmäasiantuntija, Caverion

Keski-Suomi
Jyväskylä
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 11.09.2024

Yrityksen koko: 
500 - 999 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti