Skip to main content

Rakennusinsinööri, Caverion, Tampere

Oletko kokenut rakennusinsinööri ja haluat laajentaa ammattitaitoasi rakennusalalla? Etsimme nyt asiakkaallemme Caverionille rakennusinsinööriä Tampereelle työskentelemään kiinteistöjen ja rakenteiden tutkimuksien parissa. Jos sinulla on aikaisempaa kokemusta alalta ja haluat ennen kaikkea kehittää asiantuntijuuttasi, lue lisää tehtävästä ja hae paikkaa heti!

Tehtävänkuvaus

Tässä tehtävässä työskentelet asiantuntijaroolissa kiinteistöjen ja rakenteiden tutkimuksen parissa. Olet mukana projektin alusta loppuun aina tarjouslaskentavaiheesta kenttätyöhön ja raportointiin asti. Arvioit asiakaskohteiden, esimerkiksi taloyhtiöiden tai erilaisten liiketilojen rakenteiden kuntoa ja ymmärrät, mitä kiinteistöjen ja rakenteiden tutkiminen käytännössä vaatii. Tämän jälkeen tuotat kuntotutkimuksesta raportin, joka toimitetaan asiakkaalle. Lisäksi huolehdit projektien aikatauluista ja budjeteista sekä varmistat, että kaikki sujuu suunnitellusti.

Tehtävä edellyttää valmiutta matkustaa kotimaassa noin 1-2 päivän reissuja. Muuten raportointityötä voit tehdä Tampereen toimipisteeltä käsin tai joustavasti kotoa.

Toivomme, että sinulla on jo kokemusta rakennusalalta etenkin insinöörin tehtävistä. Toivomme myös, että sinulla on ymmärrystä projektihallinnasta.

Tarjoamme

  • Mielenkiintoisen ja vaihtelevan työtehtävän, jossa pääset hyödyntämään monipuolista teknologiaa
  • Joustavan hybridityömallin ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi
  • Tiiviin ja ammattitaitoisen työyhteisön, jossa pääset kehittymään asiantuntijaksi
  • Palkkataso tehtävässä on kokemuksesta riippuen, noin 3000-4200€/kk

Työtehtävät

  • Kiinteistöjen kuntotutkimukset: asiakaskohteiden, kuten kerrostalojen ja liiketilojen kuntotutkimukset yhdessä muun tiimin kanssa
  • Raportointi ja analysointi: kenttätutkimuksista kerätyn tiedon analyysi ja selkeiden raporttien laatiminen asiakkaille
  • Yhteistyö sidosryhmien kanssa: tiivis yhteistyö kiinteistön käyttäjien ja suunnittelijoiden kanssa

Etsimme

  • Sujuva suomen kielitaito, muu kielitaito katsotaan eduksi
  • Soveltuva koulutus (esim. rakennusinsinööri)
  • Hyvät raportointitaidot ja kyky kommunikoida selkeästi niin kirjallisesti kuin suullisesti
  • B-ajokortti, sillä työ sisältää liikkumista eri kohteiden välillä
    Katsomme eduksi aiemman kokemuksen rakennusinsinöörin tehtävistä.

Menestyäksesi roolissa olet:

  • Oma-aloitteinen ja tiedonhaluinen
  • Omaat hyvät kommunikointitaidot

Rekrytointiprosessimme

Academic Work hoitaa tätä hakua asiakkaansa puolesta, jonka toiveena on kaikkien tehtävää koskevien kysymysten osoittaminen Academic Workille.

Hakijoita haastatellaan jatkuvasti ja mikäli olemme edenneet jo rekrytointiprosessissa pidemmälle, saatamme sulkea haun ennen lopullisia valintoja. Valintaprosessiin sisältyvät luonteenpiirteitä sekä kognitiivista kykyä mittaavat testit. Testit toimivat työkaluina oikean tekijän löytämiseksi tehtävään sekä takaavat tasa-arvoisen ja oikeudenmukaisen arvioinnin.

Information

Caverion on teknisten palvelujen markkinajohtaja Suomessa. He palvelevat asiakkaitaan yli 40 paikkakunnalla noin 5 000 työcaverin voimin. Samalla Caverion on yksi maamme suurimmista yksityisistä työnantajista.
Vuonna 2024 Caverion ja Assemblin yhdistyivät Pohjois-Euroopan johtavaksi konserniksi teknisissä palveluissa ja asennuksissa. Assemblin Caverion Group työllistää 9 maassa noin 21 500 ammattilaista, jotka jakavat intohimon älykkäisiin ja kestäviin ratkaisuihin.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti