Skip to main content

Rakennussiivoojia uudiskohteeseen

Haemme yhteistyökumppanillemme RAKENNUSSIIVOOJIA kahteen pitkäkestoiseen hankkeeseen Rovaniemelle.

Tehtävänäsi rakennussiivoojana on ylläpitää työmaalla siisteyttä ja järjestystä timanttisessa rakennussiivoustiimissä. Työtehtäviin kuuluu rakennustöiden aikainen P1-siivous, joten huolehdit työmaan pölynhallinnasta sekä esimerkiksi roskien, laudan kappaleiden ja levyjen keräämisestä sekä kalustesuojauksista. Kokemus rakennussiivoustyöstä P1-kohteesta katsotaan eduksi mutta aikaisempi kokemus ei ole välttämätöntä. Työkohteita on useita ja useimmat hankkeet ovat pitkäkestoisia, joten hyvälle tekijälle on työtä pidemmäksi aikaa.

Kohteeseen etsitään innokkaita ja muut huomioon ottavia tiimipelaajia, jotka ovat valmiita kehittämään osaamistaan työn edetessä. Työnkuvasi voi siis laajentua kokemuksen karttuessa esimerkiksi rakennuslogistiikan puolelle sinun niin halutessasi. NJC:llä sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä kehittymään osaajana mielenkiintoisessa ja monipuolisessa kohteessa. Etsimme ensisijaisesti pitkäaikaisesti sitoutuvia henkilöitä tehtävään. Toisessa kohteessamme työskentely edellyttää valtion turvallisuusselvityksen tekemistä, joten otathan tämän huomioon. Oletko sinä juuri meidän etsimämme henkilö?

TOIVOMME SINULTA
- Tunnollista, reipasta ja ahkeraa asennetta
- Hyvää fyysistä kuntoa
- Sujuvaa suomen kielen taitoa ja 18 vuoden ikää
- Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia (autamme tarvittaessa kortin hankinnassa)

TARJOAMME
Me NJC:llä tarjoamme varman palkanmaksun, ammattimaisen työsuhdeasioiden hoidon, mahdollisuuden myös pitkäaikaiseen työsuhteeseen, monipuoliset tehtävät sekä asialliset työvaatteet ja varusteet. Miksi töihin NJC:lle? Lue lisää täältä!

Työt alkavat sopimuksen mukaan syksyn aikana. Työaika on arkisin klo 7 - 15.30. Palkkaus määräytyy mahdollisen aiemman kokemuksen ja TES:n mukaisesti. Lähetä meille hakemuksesi suosittelijan yhteystietojen kera oheisesta linkistä helposti ja nopeasti! Kerrothan hakemuksessasi, kuinka pitkään sinulla on mahdollisuus työskennellä.

Lisätietoja paikasta Sanjalta arkisin klo 9-15:00 p. 044 475 2411.

Oululaislähtöinen NJC on tuottanut henkilöstö- ja työmaapalveluita joustavasti ja luotettavasti jo 30 vuoden ajan. Työllistämme vuosittain sadoilla työmailla ja kymmenissä tehtaissa yli 1000 rakennus- ja teollisuusalojen ammattilaista, joista jokainen on tärkeä osa NJC:n tarinaa. Lue työntekijöidemme kokemuksia osoitteesta .

Kurkkaa vielä tästä video NJC:stä!

NJC - Aidosti ammattilainen

Jätä hakemus: http://njc.likeit.fi/apply/49068696
Työpaikan osoite: Rovakatu 24, 96200 Rovaniemi
Työ alkaa: Työskentely alkaa mahdollisimman pian
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 15.09.2024 21:00
Ilmoitus jätetty: 19.08.2024 15:53
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 9231ff1a-3200-4aed-9cbe-489ff4b2deb9

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Rakennussiivoojia uudiskohteeseen

Nordic JobCentre Oy, Rovaniemi
Rovaniemi
Lappi
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 19.08.2024

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti