Skip to main content

Rakennustyöntekijä Pyhäjoelle

Etsimme paikallista hyvällä asenteella ja tarkalla työotteella varustettua RAKENNUSTYÖNTEKIJÄÄ ydinvoimalan sisäpurkutöihin Pyhäjoelle.

Työtäsi tehdään henkilönostimien avulla, joten työskentely korkealla ei tule olla esteenä. Työaika on ma-to 12h/pv. Töitä on tarjolla noin 1-2 kk, riippuen kuinka pitkäksi aikaa projektia riittää. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kerrothan hakemuksessasi, minkälaiset työvaiheet ovat jo entuudestaan tuttuja sekä etenkin aikaisemmasta purkukokemuksestasi.

Arvostamme hakijoilta kykyä työskennellä itsenäisesti. Työturvallisuuskortti tulee myös olla voimassa ja oma auto katsotaan eduksi.

Sinulle voimme tarjota mielenkiintoisen työkohteen, mukavat työkaverit, sekä laadukkaat työvarusteet. Lisäksi, oma paikallinen yhteyshenkilösi auttaa sinua kaikkiin työskentelyyn liittyvissä asioissa Oulun toimistoltamme käsin.

Laita hakemusta tulemaan oheisen linkin kautta, niin jutellaan lisää. Lisätietoja tehtävästä antaa Kreeta Hurskainen 040 486 3829, [email protected].

Rekrytointipalvelu Sihti on henkilöstöpalvelualan kasvuvoimainen ammattilainen ja toimii osana Adecco-konsernia. Tavoitteenamme on kulkea henkilöstöpalveluiden etulinjassa ja olla alan pätevin pelaaja!

Klikkaa www.sihti.fi, tervetuloa meille!

Lisätietoja tehtävästä antaa: Kreeta Hurskainen, [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Rakennustyöntekijä Pyhäjoelle

Sihti
86100 Pyhäjoki
86100 Pyhäjoki
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 01.07.2024

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti