Skip to main content

Raskaan kaluston asentaja, Pirkanmaa

Oletko kokenut raskaan kaluston huoltojen ja korjausten ammattilainen, joka nauttii itsenäisestä työskentelystä ja ongelmien ratkaisemisesta? Asiakkaamme Pirkanmaalla etsivät juuri sinua vahvistamaan heidän tiimiään. Raskaan kaluston asentajana pääset huoltamaan ja korjaamaan raskaamman luokan ajoneuvoja, joten kokemus ja alan koulutus ovat eduksi. Lisäksi hydrauliikka- ja sähköosaaminen sekä C-ajokortti voivat viedä hakemuksesi seuraavalle tasolle.Työ edellyttää omatoimisuutta ja tarkkuutta. Pidät käsillä tekemisestä ja osaat käyttää työkaluja mekaanisten sekä sähköisten ongelmien ratkaisemiseen. Saat mahdollisuuden kehittää taitojasi ja kasvaa ammatillisesti yrityksessä, joka panostaa työntekijöidensä hyvinvointiin ja jatkuvaan kehittymiseen. Palkkaus sopimuksen mukaan. Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle modernit työkalut ja -tilat sekä työyhteisön, joka tukee päivittäistä tekemistäsi. Palkkaus on neuvoteltavissa osaamistasosi mukaan ja työ on päivätyötä.Ota askel kohti uusia haasteita ja lähetä hakemuksesi jo tänään! Hakemuksesi käsitellään luottamuksellisesti, ja olemme sinuun yhteydessä, kun sopiva tehtävä avautuu. Jos sinulle heräsi kysymyksiä, niin voit olla myös suoraan yhteydessä: Satu Kivekäs, p. 0452022445, [email protected]. Worknow Oy - Mitä tarjoamme sinulle?
Työmme keskiössä on ihminen. Välittäminen työssämme tarkoittaa jatkuvaa ja avointa dialogia työntekijöiden suuntaan. Kun työskentelet kauttamme, olemme kiinnostuneita, mitä sinulle kuuluu ja miten töissä menee.

Se, mitä teemme ja miten muita kohtelemme, kertoo, keitä olemme. Kohtaamme arjessa paljon erilaisia ihmisiä ja tehtävämme on tunnistaa sinun vahvuutesi ja potentiaalisi.

Työnantajana hoidamme kaikki työsuhteeseesi liittyvät velvoitteet aina asianmukaisesti sekä ajallaan. Työsuhteesi alusta asti käytössäsi on lakisääteistä kattavammat työterveyspalvelut.
Rakennamme pitkäaikaisia kumppanuuksia sekä yritysten että työnhakijoiden kanssa. Ainutlaatuisuutemme piilee hyviksi testatuissa toimintatavoissa läpinäkyvyyteen, viestintään ja nopeuteen liittyen. Se erottaa meidät kilpailijoista.

Jätä hakemus: https://ura.worknow.fi/jobs/5084909-raskaan-kaluston-asentaja-pirkanmaa/...
Työpaikan osoite: 33100, 33100 Tampere
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Määräaikainen
Hakuaika päättyy: 29.10.2024 00:00
Ilmoitus jätetty: 15.10.2024 15:02
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 11741d7f-fd35-4c62-8d69-148f725250ce

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Raskaan kaluston asentaja, Pirkanmaa

Worknow Oy
Tampere
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 15.10.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti