Skip to main content

Raskaankaluston huoltoasentaja VAK Huoltopalvelut, Vantaa

Oletko kokenut asennusammattilainen, jolla on vahvat taidot raskaskaluston tai työkoneiden parissa? VAK Huoltopalvelut Oy:llä avautuu nyt erinomainen työmahdollisuus, joka tarjoaa sinulle mahdollisuuden rakentaa pitkäaikaista uraa alallasi!

Huoltoasentajana pääset tekemään monipuolisia huoltotehtäviä raskaalle kuljetuskalustolle. Työtehtäviisi voi kuulua mm. mekaanisia kunnossapitotöitä, hitsaustöitä, lasikuitu- ja puutöitä, jarru-, jousitus- tai hydraulilaitehuoltoja, pintakäsittelytöitä, sähkö- ja elektronikkatöitä sekä monia muita monipuolisia raskaan kaluston huoltotehtäviä. Työtehtävät ovat vaihtelevia ja pääset käyttämään niissä laajasti koulutuksessa oppimiasi asioita sekä kartuttamaan yhä edelleen ammattitaitoasi myös jatkossa mielenkiintoisten tehtävien parissa.

Olet sopiva hakija, mikäli sinulla on:

  • Yli vuoden verran kokemusta asennus- tai huoltotöistä
  • hyvä fyysinen kunto
  • valmius 2-vuorotyöhön
  • suomen kielen taito

Tärkeintä kuitenkin on hyvä ja motivoitunut asenne työntekoa kohtaan!

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä paikat täytetään heti oikeiden henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta Niko Timonen, Puh: 0444602072

Pohditko ehkä, millaista on huoltoasentajan työ VAK:lla? Tutustu tarkemmin vuoroesimies Jarkko Lehtosen työhön https://vak.fi/fi/uratarinat/tyoni-on-erittain-monipuolista-ja-kaikki-paivat-ovat-erilaisia-kalusto-ja-tekniikka-paivittyvat-koko-ajan-se-pitaa-mielenkiinnon-ylla-ja-innostaa-oppimaan-uutta/

Hae paikkaa viimeistään 17.09.2024 20:59 mennessä.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Raskaankaluston huoltoasentaja VAK Huoltopalvelut, Vantaa

VAK Huoltopalvelut Oy Vantaa
Vantaa
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 09.09.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti