Skip to main content

Ravintolan kokki

Keittiön tehtäviin kuuluu päivittäinen lounaan valmistelu sekä misojen valmistaminen illan ala carte tarjoilua varten. Valmistamme kaikki salsat, proteiinit ja kastikkeet itse keittössä. Sekä käytämme paljon tuoretuotteita.
Lisäksi keittiön pitää huolehtia jatkuvasti yleisestä siisteydestä sekä hallita omavalvontatehtäviä sekä varaston hallintaa. Työ on välillä kiireistä varsinkin lounasaikaan joten hyvä stressinsietokyky ja nopeus on eduksi. Meillä on mukava ja hauska tiimi sekä uudet isot tilat työskennellä.

Jätä hakemus: https://www.saimaa.holiday
Yhteystiedot: Lähetä kuvallinen CV sivustomme kautta
Työpaikan osoite: Firdonkatu 2b, 00520 Helsinki
Palkkaus: alkaen 13€/h
Työ alkaa: Työskentely alkaa mahdollisimman pian
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Kausityö
Hakuaika päättyy: 29.01.2025 14:00
Ilmoitus jätetty: 24.01.2025 14:47
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 9ddf4355-1922-41a3-b00b-b9e369fc65f7

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Ravintolan kokki

Sky-Bar Ravintolat Oy
Helsinki
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 24.01.2025

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti