Skip to main content

Ravintolatyöntekijöitä talvisesonkiin Tahkolle

Tahkon talvisesonki odottaa – ravintolatyöntekijöiden haku on käynnissä nyt!

Tahkon monipuoliset ravintolat Piazza, Soosoo, Golden Resort, Pehku, Wanha Klubi ja Karhu kaipaavat uusia työntekijöitä. Olet sitten jo kokenut konkari ravintola-alalla tai uusi tähtipelaaja kentällä, tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia.

Etsimme hyviä tyyppejä niin Pehkun after skihin kuin Piazzan yökerhon baaritarjoiluun sekä Soosoon ja Golden Resortin ala carte- sekä tilaustarjoiluun. Toivomme löytävämme juuri sinulle oikean roolin, ja mikä parasta meillä pääset työskentelemään monipuolisesti eri työtehtävissä ja ravintolayksiköissä!

Miksi Tahkolle?

Tahko sijaitsee Nilsiässä, noin tunnin ajomatkan päässä Kuopiosta. Tahko ei ole pelkästään matkailukohde, vaan myös ainutlaatuinen työskentely-ympäristö. Pääset osaksi ammattitaitoista ja tiivistä työyhteisöä, jossa korostuu hyvä yhteishenki ja yhteistyö.

Työmahdollisuuksia löytyy yksittäisistä sesonkiviikoista pitkiin, koko talvikauden kestäviin sopimuksiin. Yksittäisiä kovempia sesonkipätkiä ovat mm. joulun ja uudenvuoden aika, hiihtolomaviikot ja pääsiäinen. 

Palkkaa maksamme kokemuksesta riippuen sopimuksen mukaan, matkailu- ja ravintola-alan työehtosopimusta noudattaen. 

Jotta kauempaakin tulevan ravintola-alan lupauksen arki Tahkolla olisi mahdollisimman sujuvaa, tarjolla on koko talvikaudeksi tai yksittäisiksi viikoiksi edullista mökkimajoitusta!

Millaista tyyppiä kaipaamme?

Tahkolla työskennellessä tarvitset positiivista asennetta, innokkuutta, joustavuutta ja asiapalveluhenkisyyttä, eikä pilkkeestä silmäkulmassa ole haittaa. Jos haluat tarjota asiakkaille unohtumattomia hetkiä, olet valmis tarttumaan haasteisiin ja nautit nopeatempoisesta työympäristöstä, jossa pääset tekemään töitä asiakkaiden parissa, Tahko on juuri sinulle sopiva paikka.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta ravintola-alan työtehtävistä, mutta emme edellytä sitä, vaan olemme valmiita kouluttamaan uuden innokkaan alan tulokkaan. Tarjoamme koulutusta ja kehitysmahdollisuuksia, jotta voit kasvaa ammatillisesti ja saavuttaa tavoitteesi kanssamme. Anniskelupassi on ehdottomasti plussaa ja hygieniapassia tulet tarvitsemaan.

Innostuitko?

Pro Restaurants Oy ja Wulff Works Oy ovat perustaneet yhteisen henkilöstöyhtiön - Wulff Works Pro Oy:n, joka toteuttaa rekrytoinnin. Jos haluat olla osa energistä ja innovatiivista tiimiä Tahkon sydämessä, lähetä meille hakemuksesi ja liitä mukaan CV.  Talvikausi alkaa nopeammin kuin huomaatkaan, joten hae rohkeasti mukaan, ja jutellaan mikä olisi juuri sinulle sopiva ajanjakso liittyä osaksi hektistä talvisesonkia! Paikkoja tarjolla rajoitetusti, joten tartu tilaisuuteen!

Annina Sivén

041 732 5810 

[email protected]

Wulff Works Oy

Parempi maailma työntekijä kerrallaan!


Wulff Works on se parempi henkilöstövuokrausyritys. Meillä konkarit etsivät sankareita: tunnistamme hyvät työpaikat ja työnantajat, jotka arvostavat tekijöitä. Palvelemme valtakunnallisesti ja tapaat meitä jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.

Tutustu: wulffworks.fi. Olemme osa pörssilistattua Wulff-konsernia. 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Ravintolatyöntekijöitä talvisesonkiin Tahkolle

Iisalmi
73600 Kaavi
72600 Keitele
74700 Kiuruvesi
Kuopio
73100 Lapinlahti
79100 Leppävirta
72400 Pielavesi
77700 Rautalampi
73900 Rautavaara
71800 Siilinjärvi
74300 Sonkajärvi
77600 Suonenjoki
72210 Tervo
71200 Tuusniemi
Varkaus
72300 Vesanto
74200 Vieremä
79600 Joroinen
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 07.10.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti