Skip to main content

Reskontranhoitaja

Kaukora Oy on lämmitysalan suunnannäyttäjä Suomessa. Yrityksemme tuo lämpöä koteihin ympäri maan kehittämällä, valmistamalla ja myymällä JÄSPI-lämmityslaitteita. Meitä on 140 ammattilaista ja tuotantolaitoksemme ja pääkonttorimme sijaitsee Raisiossa. Yrityskulttuurimme on hieno sekoitus kotimaista pitkän historian omaavaa pk-yritystä ja kansanvälistä suurkonsernia. Toimintamme perustana ovat vastuullisuus ja kestävä kehitys.

Etsimme nyt eläkkeelle jäävän taloushallinnon osaajamme tilalle motivoitunutta, sitoutuvaa ja tarkkaa reskontranhoitajaa. Olet pienessä taloustiimissämme positiivinen tiimipelaaja.  Tehtävänäsi huolehdit ensisijaisesti myyntireskontran hoidosta, laskutuksesta ja myyntitilausten syöttämisestä sekä vientiasiakirjojen tekemisestä ja muista taloushallinon töistä. Toimenkuvaa voidaan laajentaa osaamisen karttuessa ostoreskontran hoitoon ja palkanlaskennan ja kirjanpidon tehtäviin. Mikäli joku näistä alueista on Sinulle uutta, me tarjoamme perusteellisen perehdytyksen. Haluat siis mielenkiintoisia haasteita ja olet valmis oppimaan uutta.

 

Haussa on tarkka ja järjestelmällinen henkilö, jolla on soveltuva kaupallinen koulutus esim. tradenomi ja jo työkokemusta taloushallinnon tehtävistä. Suomen ja englannin tai ruotsin sujuva hallinta on tärkeää samoin yleinen ketteryys IT-järjestelmien kanssa (Microsoft 365). ALV-osaaminen luetaan eduksi. Käytössäsi tulee olemaan CGIn Profio ERP-ohjelma, joka kattaa taloushallinnon, reskontran ja palkanlaskennan ja siihen saat kattavan perehdytyksen.

 

Työpaikkasi sijaitsee Raisiossa, ja aloitus tapahtuu heti sopivan henkilön löydyttyä. Meillä pääset työskentelemään mukavassa ja reippaassa ja nuorekkaassa ilmapiirissä. Tämä rooli tarjoaa erinomaisen tilaisuuden kehittyä taloushallinnon tehtävien parissa vakaassa ja kasvavassa yrityksessä. Mikäli tarkkuus, järjestelmällisyys ja halu kehittyä ovat vahvuuksiasi, tämä työpaikka voi olla juuri sinua varten! Täytä hakemuksesi oheisesta linkistä jo tänään ja muista liittää profiiliisi CV:si sekä palkkatoiveesi. Palkka määräytyy osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Toimi jo tänään, sillä paikka täytetään sopivan ehdokkaan löydyttyä. Tämä on tilaisuus Sinulle, joka etsit vakituista työsuhdetta yrityksessä, jossa arvostetaan osaamistasi ja tarjotaan mahdollisuuksia kasvaa ja kehittyä.

 

Kyseessä on suorarekrytointi Kaukora Oy:n palvelukseen, jossa Eezy toimii Kaukoran rekrytointikumppanina hoitaen hakuprosessin. Mikäli sinulla heräsi kysyttävää tehtävästä tai hakuprosessista, otathan rohkeasti yhteyttä HR-asiantuntija Aivi Elo puh. 040-307 5014.

Eezy Oyj on Suomen laajin työelämän asiantuntijatalo, jonka missiona on olla hyvän työelämän tekijä. Palvelemme asiakkaitamme mm. henkilöstövuokrauksen, yrityskulttuurimuotoilun ja johtamisen kehittämisen, rekrytointien, työllistämispalveluiden, kevytyrittäjyyden ja henkilöstötutkimuksien saralla. Me tunnemme suomalaisen työelämän sykkeen, koska työllistämme vuosittain n. 25 000 henkilöä, viemme läpi 900 organisaatioiden kehitysprojektia, analysoimme 200 000 henkilöstötutkimusvastausta ja teemme 3300 henkilöarviota. Liikevaihtomme oli 219 miljoonaa euroa vuonna 2023, ja osakkeemme noteerataan Helsingin Pörssin päälistalla. Eezy – eläköön elämä ja työ. www.eezy.fi

Jätä hakemus: https://eezy.fi/tyopaikat/583336403
Työpaikan osoite: Raisio, 21200
Työ alkaa: Työskentely alkaa mahdollisimman pian
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 14.10.2024 21:00
Ilmoitus jätetty: 04.10.2024 09:24
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 27107fc1-f3ff-4414-b7fe-ba0f201f5484

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Reskontranhoitaja

Eezy Jobs Länsi Oy
21200 Raisio
Varsinais-Suomi
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 04.10.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti