Skip to main content

Resurssipäällikkö

Meillä mehiläisillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin.

Etsimme RESURSSIPÄÄLLIKKÖÄ vastaamaan Harjun terveyden lääkärirekrytoinnista sekä vuokralääkäreiden rekrytoinnista julkisen sektorin asiakkaillemme.

Harjun terveys on Mehiläisen ja Päijät-Hämeen hyvinvointialueen yhteisyritys, joka tuottaa perusterveydenhuollon palvelut Lahdessa, Nastolassa, Iitissä, Kärkölässä ja Hartolassa.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on kokemusta ja näyttöjä tuloksellisesta myyntityöstä ja omaat erinomaiset vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot. Et pelkää tarttua puhelimeen, kykenet ottamaan vastuuta ensimmäisestä päivästä lähtien etkä stressaannu tilanteesta, jossa sinulla on monta projektia käynnissä samanaikaisesti. Kykenet pitämään langat käsissäsi kiireenkin keskellä.

Resurssipäällikön tehtävänkuvaan kuuluu pääsääntöisesti lääkäreiden rekrytointi Harjun terveyden tarpeisiin sekä muille julkisen sektorin asiakkaillemme. Työ kattaa niin uusrekrytoinnin kuin yhteydenpidon nykyisiin ammattilaisiin. Tavoitteena työssä on varmistaa parhaiden ammattilaisten löytyminen ja työssä viihtyminen. Resurssipäällikön vastuulla on myös rekrytointityöhön liittyvät sopimusneuvottelut, rekrytointimarkkinointitehtävät sekä Harjun terveyden lääkäriesihenkilöiden tukeminen rekrytointeihin liittyvissä asioissa. Aikaisempi kokemus vastaavantyyppisestä työstä terveydenhuoltosektorilla katsotaan eduksi.

Odotamme sinulta:
tehtävää tukevaa koulutustaustaa esim. kaupallista tai terveydenhuollon korkeakoulututkintoa
paineensietokykyä
tuloshakuista ja eteenpäin pyrkivää työskentelyotetta
normaalien toimisto-ohjelmien hallintaa
mutkatonta suhtautumista puhelimella työskentelyyn
arvostamme aiempaa kokemusta vastaavista myynti- tai rekrytointitehtävistä

Työssä pääset osaksi motivoitunutta ja yhteen hiileen puhaltavaa tiimiä, jolta saat täyden tuen ja perehdytyksen tehtävään.

Työajat ovat pääsääntöisesti normaalit toimistotyöajat, jossa soittotyö painottuu iltapäiväaikaan, mutta resurssipäällikkö osallistuu myös rekrytointi- ja markkinointitilaisuuksiin, jotka saattavat sijoittua normaalien työaikojen ulkopuolelle. Resurssipäällikkö työskentelee joko Kuopion toimistolla ja/tai Lahden sote-keskuksessa. Osa-aikainen etätyömahdollisuus, 2-3 pvä/vko.

Kyseessä on vakituinen työsuhde ja työ alkaa mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan. Tehtävään valitulle henkilölle on tarjolla kiinteä kuukausipalkka sekä rekrytointituloksiin sidottu tulospalkkio.

Lähetäthän hakemuksen tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta 07.08.2024 mennessä.  

Lisätietoja tehtävästä antaa:?
Laura Vuorensola, p. 050 3570342
pe 5.7. klo 10-12
ma 5.8. klo 12-14

Jätä hakemus: https://mehilainen.wd103.myworkdayjobs.com/tyomarkkinatori_careers/job/K...
Työpaikan osoite: Haapaniemenkatu 32 B 3, 70110 Kuopio
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 07.08.2024 20:59
Ilmoitus jätetty: 05.07.2024 15:05
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 9b5ac624-e0c6-4e25-85f2-b5220b4e637f

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti