Skip to main content

Ripsi- ja kynsiteknikko

Etsimme Lounge Hehkuun sopimusyrittäjäksi ammattilaista, joka taitaa niin geelirakennekynnet, geeli- ja kestolakkaukset sekä ripsipidennykset klassisella sekä volyymitekniikalla. Eduksi katsotaan kosmetologin koulutus, mutta se ei ole välttämätöntä. Ammattilaisella tulee olla salonkityöskentelyyn soveltuva nopeus työn toteuttamiseen.

Sovitko seuraavaan kuvaukseen:

- Olet yrittäjähenkinen ja Sinulla on motivaatiota itsesi ja ammattitaitosi kehittämiseen.
- Olet joustava ja empaattinen asiakaspalvelija. Sinulla on asiakaslähtöinen ja palveleva työskentelymalli ja nautit ihmisten kohtaamisesta.
- Olet enemmän joukkue, kuin yksinpelaaja. Arvostat työyhteisöä ympärilläsi.
- Sinulla on mahdollisuus työskennellä vähintään kolmena iltana viikossa (klo 14-20, halutessasi jopa myöhempään) sekä olet valmis työskentelemään vähintään kerran kuukaudessa viikonloppuna. Halutessasi saat työskennellä enemmänkin, ilta-aikojen lisäksi saat määritellä muut työajat palvelemaan omaa rytmiäsi. Työajoista sovitaan yhdessä muiden sopimusyrittäjien kanssa.

T a r j o a m m e:

- inspiroivan työskentely-ympäristön Jyväskylän keskustassa, jossa asiakkaasi saavat parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen
- innostavat, kannustavat ja ammattitaitoiset työkaverit ja työyhteisön, joka toivottaa Sinut avosylin tervetulleeksi
- käyttöösi laadukkaat ammattituotteet ja nykyaikaiset työvälineet
- mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoasi toivomaasi suuntaan
- toimintamallin, joka mahdollistaa menestyksen alalla
- asiakaskunnan, joka jo odottaa saapumistasi
- vesi/sähkö
- kassa/ajanvarausjärjestelmä
- puhelin ja netti
- verkkosivut ja markkinointiapu

Etsimme ammattilaista Lounge Hehkun kasvaa asiakaskuntaamme palvelemaan. Palveltavaa asiakaskuntaa on meillä jo valmiina taitavalle ripsi- ja kynsiteknikolle. Tällä hetkellä kaipaamme apukäsiä nimenomaan iltapainotteiseen työskentelyyn.

Voit toimia meillä toiveidesi mukaan joko osa- tai kokopäiväisesti, työ sopimusyrittäjänä soveltuu myös opintojen ohelle. Lounge Hehku palvelee asiakkaitaan joustavasti aamusta iltaan, maanantaista sunnuntaihin. Työskentelyajat suunnitellaan yhdessä muiden kollegoiden kanssa omaan rytmiin sopivaksi, kuitenkin niin, että toiveemme ilta-aikojen ja yhden viikonlopun/kk toteutumisesta täyttyy. Poikkeukset ja loma-ajat ovat tietysti sallittuja.

Sopimukseen sisältyy meillä kaikki, mitä työskentelyyn tarvitset. Omaa varastoa tai laitteistoa ei siis tarvitse hankkia!

Työpäivämme koostuvat asiakaspalvelun ja asiakastyön ohella kaikesta salonkityöskentelyyn liittyvistä oheistoimista, kuten ajanvarausten hallinnasta, väline- ja pyykkihuollosta, tilojen puhtaanapidosta, tilauksista, koulutuksista, yhteisistä palavereista, liikkeen ja sen palveluiden kehitys- ja markkinointitoimista yms. Yhdessä huolehdimme asiakkaidemme timanttisesta palvelusta sekä liikkeemme arjen pyörittämisestä.

M e i s t ä :

Lounge Hehkussa palvelevat ihon, hiusten, kynsien ja hyvinvoinnin asiantuntijat uniikeissa tiloissa Yliopistonkadulla aivan Jyväskylän sydämessä.

Työskentelemme päivittäin arvojemme mukaisesti, suurella sydämellä ja parasta ammattitaitoamme käyttäen tavoitellen parhainta mahdollista asiakaskokemusta. Lisäksi olemme yhdessä luomassa unelmiemme työpaikkaa. Avoimuus ja toisten huomioiminen sekä kunnioitus ovat tärkeitä arvojamme kannustavan työilmapiirin luomisessa.

Saat takuuvarmasti työyhteisöstämme tukijoukon ammatillisen kehityksesi tueksi. Kannustamme jatkuvaan kouluttautumiseen, tarjoamme sisäistä koulutusta sekä mahdollisuuden syventää ammattitaitoasi omien kiinnostustesi mukaisesti.

Odotamme innolla tapaavamme Sinut!

Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/47423230-6...
Yhteystiedot: Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, cv sekä mahdollinen portfoliosi osoitteeseen [email protected]. Voit lähestyä myös kyselläksesi lisätietoja työpaikasta.

Lähetä hakemuksesi pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Työpaikan osoite: Yliopistonkatu 28, 40100 Jyväskylä
Palkkaus: Sopimusyrittäjyys
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 31.07.2024 20:00
Ilmoitus jätetty: 01.07.2024 20:26
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 47423230-6323-45b0-857b-05f1683e5528

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Ripsi- ja kynsiteknikko

Lounge Hehku
Jyväskylä
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 01.07.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti