Skip to main content

Röntgenhoitaja, Forssa

Me keskitymme työssämme olennaiseen, terveyteen. Meillä jokainen on oma arvostettu itsensä, oman alansa huippuosaaja ja tärkeä osa työyhteisöä. Etsimme nyt osaavaan ja motivoituneeseen joukkoomme Röntgenhoitajaa Forssaan. Tutustu tehtävään ja hae!

Taistelussa terveemmän elämän puolesta meistä jokainen on tärkeimmän tekijä.

Mitä työ röntgenhoitajana Forssan yksikössä pitää sisällään?

Terveystalon röntgenhoitajat ovat lääketieteellisen kuvaamisen ja säteilynkäytön ammattilaisia. Röntgenhoitajana tehtävänkuvasi on monipuolinen, sillä pääset tekemään kuvantamistutkimuksia, kirjaamaan sekä vastaamaan kuvausten laadusta ja potilasturvallisuudesta. Yksikön palvelutarjonnasta riippuen pääset tekemään myös muun muassa röntgentutkimuksia, mammografiatutkimuksia sekä avustamaan ultraäänitutkimuksissa ja toimenpiteissä. Tärkeä osa työtäsi on niin ikään potilaan vastaanotto ja ohjaaminen tutkimuksia varten.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen. Työtä tehdään klo 8-18 välisenä aikana. Viikonloput ovat vapaat. Työvuorosuunnittelu yksikössämme toteutetaan 6 viikon sykleissä, ja siinä pyritään aina huomioimaan ammattilaistemme erilaiset elämäntilanteet ja toiveet.

Terveystalo Forssa on reippaassa nosteessa ja ajanhengessä kiinni oleva monipuolinen yksikkö, jossa on ammattitaitoiset tiimit tekemässä töitä asiakkaan parhaaksi. Potilasmateriaali on monipuolista ja työarjessa kiire ajoittain läsnä. Työn kuormittavuuden vähentämiseksi yksikössä on käytössä vuorotoivejärjestelmä ja kiertäminen muissa alueen toimipisteissä on mahdollista.

Lue lisää röntgenhoitajan työstä Terveystalossa tai tutustu kollegan työhön.

Miksi meille töihin?

Terveystalo on inhimillinen työntekopaikka, jossa sinä voit keskittyä olennaiseen. Meillä jokainen on oma arvostettu itsensä, oman alansa huippuosaaja ja tärkeä osa työyhteisöä. Hyvän ja arvostavan työntekopaikan sekä laadukkaan perehdytyksen ja innostavien tehtävien lisäksi tarjoamme sinulle:

  • Monipuoliset työsuhteen edut, kuten lounas- ja liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun, työsuhdepyöräedun, kumppanialennukset ja kattavan työterveyshuollon, joka sisältää peruspalveluiden lisäksi muun muassa lähetteelliset erikoislääkärikäynnit ja mielen hyvinvoinnin palveluita, kuten lyhytpsykoterapian.
  • Inhimillisen työntekopaikan, jossa elämääsi jää työn ohessa tilaa niille kaikista tärkeimmille asioille. Tuemme työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista muun muassa erilaisin vuoro- ja työaikajärjestelyin. Emme vain siksi, että se on tutkitusti toimivaa, vaan ennen kaikkea siksi, että se on inhimillistä.
  • Mahdollisuuden keskittyä työssäsi olennaiseen, siihen missä olet hyvä ja missä haluat vielä kasvaa.
  • Tukemme ja kannustuksemme ammatilliseen kasvuun. Saat henkilökohtaisen koulutuspolun, joka suunnitellaan puolivuosittain.
  • Turvallisen, osaavan ja mukavan terveystalolaisen työyhteisön - niin etänä kuin kivijalassakin.
  • Työntekopaikan, jossa voit luottaa siihen, että kaikki toiminta perustuu tutkittuun tietoon sen vaikuttavuudesta ja joka on tutkitusti terveyspalvelualan ammattilaisten suosikki (Universumin ammattilaistutkimus 2020, 2021, 2022 ja 2023).

Mitä toivomme sinulta?

Tehtävän pätevyysvaatimuksena on röntgenhoitajan tutkinto ja muutaman vuoden työkokemus. Mammografiaosaaminen katsotaan eduksi. Tehtävä sisältää paljon asiakaskontakteja, joten pääset hyödyntämään sosiaalisia taitojasi. Toivomme hakijalta työkokemusta röntgentyöstä, sillä tehtävässä tarvitaan kykyä työskennellä kuvantamisen ainoana asiantuntijana. Toimit myös yksikön säteilynkäyttöpaikan vastuuhenkilön tehtävässä.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Jätä yhteystietosi hakulomakkeen kautta viimeistään 30.9.2024. Huomioithan, että emme käsittele sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia.

Mahdollisiin kysymyksiin vastaa mielellään palveluvastaava Kirsi Ikonen (puh. 050 533 0777, [email protected]). 

Tervetuloa Terveystaloon!

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti