Skip to main content

Röntgenhoitaja (kuvantaminen, Äänekoski ja Laukaa)

Tervetuloa rakentamaan omannäköistä työarkea Keski-Suomen hyvinvointialueelle!

Haemme kahteen (2) vakituiseen työsuhteeseen kuvantamisen yksikön aluetoimipisteeseen

RÖNTGENHOITAJAA

Röntgenhoitajana tehtävääsi kuuluu hammas-, natiivi- ja ultraäänitutkimukset sekä ultraäänitutkimuksiin liittyvät toimenpiteet. Lisäksi työnkuvaasi sisältyy toimintaa tukevia tehtäviä, kuten ajanvarauskirjojen hallintaa, asiakasyksiköiden ja asiakkaiden ohjausta sekä laatutyöskentelyä. Hyvinvointialueen työntekijänä työskentelet osana kuvantamisen moniammatillista tiimiä, jossa tukenasi ovat alan eri ammattilaiset, kuten esihenkilöt ja sairaalafyysikot.

Kuvantamisen yksikkö kuuluu Keski-Suomen hyvinvointialueen diagnostisiin palveluihin, joka koostuu kokonaisuudessaan kuvantamisen, patologian, sairaalafysiologian sekä Keski-Suomen Biopankin yksiköistä. Teemme potilaan diagnostiikkaan, hoitoon ja seurantaan tarvittavia tutkimuksia sekä toimenpiteitä monipuolisesti ja ammattitaidolla. Toiminnan keskiössä on osaava henkilökunta, huippumodernit laitteet sekä yhteinen tavoitetila toimia asiakkaiden sekä yhteistyökumppanien kanssa yhteistyössä.

Haemme kahta röntgenhoitajaa, joiden pääasialliset työskentelypisteet ovat maakunnan eri toimipisteissä. Toinen kahdesta röntgenhoitajan tehtävästä sijoittuu ensisijaisesti Äänekoskelle ja lisäksi liikut Viitasaaren ja Saarijärven aluetoimipisteissä tarpeen mukaan. Tämän lisäksi toinen haettava röntgenhoitajan tehtävä sijoittuu Laukaaseen ja lisäksi liikut Palokan sekä Kyllön aluetoimipisteissä tarpeen mukaan. Röntgenhoitajan työ hyvinvointialueen aluetoimipisteissä on päivätyötä.

Käytössämme on Intro-perehdytysjärjestelmä ja nimeämme sinulle oman perehdyttäjän. Kokonaisuutena kuitenkin koko tiimi huolehtii siitä, että pääset mukaan porukkaamme. Perehdytys suunnitellaan osaamisesi mukaan, joten voit olla jo kokenut tai urasi alussa oleva kuvantamistyön ammattilainen.

Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun. Lisäksi henkilökortillasi pääset hyödyntämään erilaisia yritysalennuksia, joita hyvinvointialueellamme on jo pitkä lista!

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) edellyttämä pätevyys, laillistettu röntgenhoitaja.

Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä huokuvaa laadukasta työotetta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä halua kehittää sekä itseään että työtä ammatillisesti. Tehtävässä työskentelet ajoittain ainoana röntgenhoitajana aluetoimipisteessä, joten odotamme sinulta oma-aloitteellisuutta, organisointitaitoja sekä kykyä itsenäiseen päätöksentekoon.

Tehtävässä edellytetään ajantasaista lääkehoitosuunnitelman mukaista lääkehoidon osaamista tai sen suorittamista työsuhteen alussa. Lisäksi edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: Voit jättää hakemuksesi täyttämällä hakulomakepohjan tai jättämällä hakemuksen liitetiedostona.

Ilmoita hakemuksessasi ensisijainen toiveesi haun kohteena olevista röntgenhoitajan tehtävistä. Voit myös hakea samalla hakemuksella molempiin tehtäviin.

Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi!


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Yhteystiedot

Annamme mielellämme lisätietoja, kysy lisää:

-

Mia Siikaluoma, palveluesimies

p. 014 269 1585, 050 316 1686

[email protected]

-

Lassi Hirvonen, palvelupäällikkö

p. 050 312 7767

[email protected]

-

Tanja Karhu, palveluesimies

p. 014 269 5119

[email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Röntgenhoitaja (kuvantaminen, Äänekoski ja Laukaa)

Jyväskylä
Laukaa
43100 Saarijärvi
44500 Viitasaari
Äänekoski
Vakituinen

Julkaistu 01.10.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti