Skip to main content

Ruiskuvaluosaaja oppisopimuskoulutuksella, 4 paikkaa

MSK Plast Oy on osa kansainvälisesti toimivaa MSK Group -konsernia, joka on yli 70-vuotias korkean teknologian perhekonserni. MSK Plast Oy on johtava muovikomponenttivalmistaja ruisku- ja reaktiovalussa vieden tuotteita kaikkialle maailmaan.

Haluatko kouluttautua muovialan ammattilaiseksi oppisopimuksella?
MSK Plast Oy hakee tulevaisuuden ruiskuvaluosaajia vakituiseen työsuhteeseen! Tämä on erinomainen tilaisuus hankkia ammatti oppisopimuskoulutuksella, joka toteutetaan yhteistyössä Sedun ja MSK Plastin kanssa.

Työsuhde alkaa marraskuun alussa taloon tutustumisella ja oppisopimuskoulutus käynnistyy viikolla 48. Pääset oppimaan samalla, kun työskentelet - ja kaikki tämä palkallisena!

Mitä tulisit meillä tekemään?

Ruiskuvaluammattilaisena tehtäviisi kuuluu osaamisestasi riippuen erilaisia tehtäviä, kuten ruiskuvalumuottien vaihto koneeseen ja tuotantosarjojen käynnistäminen tai ruiskuvalukoneiden ja robottien ylläpito ja valvonta. Vastaat myös siitä, että kappaleiden laatu täyttää vaatimukset tekemällä määritellyt laaduntarkistustoimenpiteet. Tarvittaessa säädät koneen parametreja ja teet tarvittavat muutokset tuotanto-ohjelmaan. Jokainen muotti on geometrialtaan erilainen ja käyttäytyy omalla tavallaan, mikä tekee työstä monipuolista ja vaihtelevaa. Ruiskuvalun ammattilaiselta vaaditaan taitoa ja ruiskuvaluprosessin ymmärrystä, jotta jokaisella muotilla saadaan paras mahdollinen lopputulos.

Työsuhde alkaa marraskuun alussa ja oppisopimuskoulutus käynnistyy viikolla 48. Koulutus kestää kuusi kuukautta, jonka aikana suoritetaan oppisopimukseen kuuluvat osat perustutkinnosta sekä ammattitutkinnosta. Työaika on 40 tuntia viikossa ja aluksi työskentelet päivävuorossa kokeneiden asentajien kanssa. Myöhemmin siirrytään normaaliin 3-vuorotyöhön. Koulutus ja työ tapahtuvat kokonaisuudessaan MSK Plastin tehtaalla Ylihärmässä. Koulutusjakson jälkeen pääset työskentelemään kokeneiden konkareiden kanssa, osaamistasoasi vastaavissa tehtävissä.

Mitä me odotamme?

Sinun ei tarvitse olla muovialan ammattilainen, vaan mikäli olet motivoitunut ja kiinnostunut alanvaihdosta tai aiemman osaamisesi syventämisestä, saatat olla juuri etsimämme henkilö. Etsimme henkilöä, jolla on vahva halu oppia ja kehittyä sekä luonnollinen uteliaisuus uuden tiedon omaksumiseen. Sinulla tulisi olla kyky ymmärtää tekniikkaa ja hahmottaa, miten asiat toimivat käytännössä. Odotamme sinulta myös käytännönläheistä ajattelua sekä taitoa soveltaa oppimaasi ratkaisukeskeisesti työtehtävissä. Koneistajan tai autonasentajan tausta on erinomainen lähtökohta tähän rooliin.

Hyvä suomen kielen taito on tehtävässä välttämätön.

Mitä me tarjoamme?

Tehtävään valituille henkilöille tarjoamme toistaiseksi voimassa olevan työsopimuksen Biisonin kanssa. Työsuhteessa noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta, ja koulutuksen aikana palkka on TVR5 - 12,18 €/h. Koulutuksen jälkeen saat osaamistasi ja työtehtävääsi vastaavan TES:n mukaisen palkan TVR5-8 + HKO 5-26%". Palkkakehitys seuraa osaamisesi karttumista sekä urasi etenemistä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tulla muovialan ammattilaiseksi. Työssäsi ja oppimisessasi sinua tukevat vastuukouluttaja, oppisopimuskoulutus sekä kattava perehdytys. Pääset osaksi yritystä, jossa arvostetaan yhteistyötä ja jatkuvaa oppimista. Työssäsi saat kehittää ja hyödyntää taitojasi monipuolisissa tehtävissä. Oppisopimuskoulutuksen kautta saat valmiudet työskennellä osaavassa ja innostuneessa tiimissä muovialan huippuosaajana. Tarjoamme 3-6 oppisopimuspaikkaa.

Hakuprosessi:

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi linkin kautta mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään to 17.10.24 mennessä, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana.
Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Biisoni Pohjanmaan kanssa, joten jos haluat lisätietoja tehtävästä, niin olethan yhteydessä Biisonille

Susannaan 050 471 4129 / [email protected] tai Johannaan 050 595 2065 / [email protected]

Rekrytointiprosessi on kaksivaiheinen, sisältäen 1. kierroksen haastattelun Biisonilla ja jatkoon edenneille 2. kierroksen haastattelun MSK Plastilla

Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/91afd871-f...
Yhteystiedot: https://rekry.biisoni.fi/jobs/5020218-vakituinen-tyo-muovialalla-oppisop...
Susanna 050 471 4129 / [email protected] tai Johanna 050 595 2065 / [email protected]
Työpaikan osoite: Yrittäjäntie 15, 62375 Ylihärmä
Palkkaus: TES
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työskentelyaika: 3-vuorotyö
Työn kesto: Määräaikainen
Hakuaika päättyy: 17.10.2024 20:59
Ilmoitus jätetty: 27.09.2024 14:42
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 91afd871-f78a-4546-911e-412dd021cfe8

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Ruiskuvaluosaaja oppisopimuskoulutuksella, 4 paikkaa

Biisoni Pohjanmaa Oy
62375 Ylihärmä
62300 Kauhava
Etelä-Pohjanmaa
Vakituinen, Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 27.09.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti