Skip to main content

Ruokamyyjä tapahtumiin

https://freefinns.fi/food/

Freefinns on liikkuva pop up -eräravintola, joka tarjoaa maittavia avotulella valmistettuja ruokia viihtyisässä ympäristössä raittiissa ulkoilmassa. Eräravintola kiertää eri kohteissa ja tapahtumissa pääasiassa Itä-Suomessa. Eräravintolan voit tilata myös omaan tapahtumaasi tai juhliisi. Parhaiten bongaat meidät seuraamalla kotisivujamme sekä somea. Tervetuloa nauttimaan! Käytämme ruoanvalmistuksessa kotimaisia raaka-aineita.

Esivalmistelemme ruoan tapahtumiin. Myyjän tehtävänä on pakata myyntipisteen välineistö ja esivalmistellut ruoat kuomuperäkärryyn, siirtyä tapahtumakohteeseen, pystyttää erähenkinen myyntipiste, ottaa vastaan tilaukset ja veloitus, lämmittää ruoka avotulella ja tarjoilla ruoka asiakkaille. Tapahtuman päätteeksi kuomukärry palautetaan Freefinns Ranchille Kuvansiin.

Kaikki tekeminen neuvotaan ja käydään läpi asiakastilanteessa paikan päällä ja neuvoa annetaan joka tilanteessa. Kaikki tarvittava välineistö on myös valmiina käytössäsi varsinaisen ruoan ja juoman lämmittämiseen tai tarjoiluun liittyvän lisäksi, kuten pohjakassa, maksupääte korteille, yms.

Tämä on hieno tilaisuus, jos haluat lähteä ansaitsemaan ylimääräistä myös ystävän kanssa. Valtaosa tuotosta tilitetään nimittäin joka tapauksessa myyjälle, riippuen hieman yhdessä sovittavasta työnjaosta Freefinnsin yrittäjän kanssa. Työ sopii myös hyvin ns. kakkostyöksi jolla voi tienata ekstraa. Toimit Freefinnsin nimissä ja kasvona asiakkaille, joten odotamme että haluat tehdä asiakaspalvelutyösi hyväntuulisena hymy kasvoillasi. Tervetuloa mukaan!

Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/f0e6a30c-3...
Yhteystiedot: Soita Freefinns Oy yrittäjälle Sanna-Kaisa Anttoselle arkipäivänä 09.00 - 18.00 välillä 044 2757 595 ja sovitaan haastattelu.
Työpaikan osoite:
Palkkaus: Yli 50% tuotoista, riippuen yhdessä sovittavasta työnjaosta
Työ alkaa: Työskentely alkaa mahdollisimman pian
Työaika: Osa-aikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 30.12.2024 22:00
Ilmoitus jätetty: 10.09.2024 13:09
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: f0e6a30c-3399-4721-a9e0-ff8bce435f3c

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Ruokamyyjä tapahtumiin

Freefinns Oy
Kuopio
51900 Juva
79100 Leppävirta
Joensuu
Savonlinna
79700 Heinävesi
79600 Joroinen
Mikkeli
Varkaus
Pieksämäki
Pohjois-Savo
Etelä-Savo
Osa-aikainen ja tuntityö, Vakituinen

Julkaistu 10.09.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti