Skip to main content

Ruokapalvelutyöntekijä ja ruokapalvelun varahenkilö Kylän Kattaukselle

Tule meille työkaveriksi! Haemme nyt ruokapalvelutyöntekijää ja ruokapalvelun varahenkilöä määräaikaisiin työsuhteisiin Kylän Kattaukselle vuoden loppuun saakka.

Kylän Kattaus - Elinikäistä hyvinvointia ja huolenpitoa arjessa Sinun lautasellasi!
Kylän Kattauksessa tuotetaan ruokapalveluita päiväkoteihin ja kouluihin noin 200 keittiöalan ammattilaisen voimin. Meillä on kaksi keskuskeittiötä ja noin 80 palvelukeittiötä. Meille on tärkeää asiakkaidemme kokonaisvaltainen hyvinvointi ja ekologinen kestävyys - toimimme vastuullisesti asiakkaamme parhaaksi.
Haemme nyt

RUOKAPALVELUTYÖNTEKIJÄN VARAHENKILÖÄ (38 h 15min/vk) JA

RUOKAPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ (30 h/vk)

määräaikaisiin työsuhteiseen Kylän Kattaukselle vuoden 2024 loppuun saakka. Aloitus tehtävissä on mahdollisimman pian.

Molemmissa tehtävissä työhön kuuluu monipuolisia ruokapalvelualan perustehtäviä, kuten lisäkkeiden sekä aamu- & välipalojen valmistaminen, asiakaspalvelu, astiahuolto, tavaran vastaanottaminen & tarkastaminen, pääruokien kuumentaminen sekä keittiön puhtaanapito. Varahenkilön työtä tehdään tarpeen mukaan vaihtelevissa Kylän Kattauksen kohteissa (kohde voi vaihtua päivittäin tai useamman kerran viikossa). Ruokapalvelutyöntekijän tehtävä sijoittuu Kuokkalan yhtenäiskoululle. Työaika molemmissa tehtävissä sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiville klo 7-15.30 välille.

Odotamme, että sinulta löytyy catering-alan perustutkinto, vastaava muu alan tutkinto (esim. laitoshuoltaja) tai työkokemuksen kautta hankittu riittävä osaaminen sekä hygieniapassi. Arvostamme myös aikaisempaa asiakaspalvelukokemusta sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Kykenet tarttumaan toimeen uudessa kohteessa ja tekemään työtä itsenäisesti muuttuvissa olosuhteissa. Varahenkilön tehtävässä työn itsenäisen luonteen vuoksi edellytämme erityisruokavalioiden tuntemusta ja kohteiden vaihtelevan sijainnin vuoksi oman auton käyttömahdollisuus on välttämätöntä.

Arvostamme työyhteisön monimuotoisuutta ja teemme töitä yhdenvertaisuuden eteen. Toivomme hakijoita erilaisista taustoista.

Meillä pääset tekemään vastuullista ja merkittävää työtä, sillä ravitsevalla ja monipuolisella ruualla on suuri vaikutus asiakkaidemme arkeen. Vaihtelevien työtehtäviemme ansiosta tarjoamme myös erilaisia urapolkuja ja joustoja elämän eri vaiheisiin.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES). Tehtäväkohtainen palkka on 2059,71-2307,18 € riippuen tehtävän vaativuudesta ja valitun henkilön osaamisesta. Lisäksi maksamme mahdollista kokemuslisää valittavan henkilön aiemman työkokemuksen perusteella.

Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana, joten jätäthän hakemuksesi tehtävään viivyttelemättä!
Tutustu nettisivuihimme osoitteessa https://www.jyvaskyla.fi/ruokapalvelu. Voit seurata meitä myös Facebookissa https://www.facebook.com/jklkylankattaus/ ja Instagramissa https://www.instagram.com/kylankattaus.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Yhteystietomme

Ruokapalveluesimies Hanna Rauma, p. +358 40 7771348, sähköposti: [email protected]

Tietoa organisaatiosta

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on yli 5000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.

Sijainti
40100 Jyväskylä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti