Skip to main content

Ruokapalvelutyöntekijä (tuotantokeittiö, Viitasaari)

Keski-Suomen hyvinvointialueelle haetaan Viitasaaren tuotantokeittiöön

RUOKAPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Viitasaaren ja Pihtiputaan alueella ruokapalveluissa työskentelee yhteensä noin 25 ruokapalvelualan ammattilaista. Haluaisitko sinä päästä mukaan Pohjoisen Keski-Suomen ruokapalveluiden ammattitaitoiseen tiimiimme?

Ensisijainen toimipaikkasi on Viitasaaren tuotantokeittiö, mutta tarpeen mukaan pääset työskentelemään ja laajentamaan osaamistasi myös Pihtiputaan tuotantokeittiöllä ja palvelukeittiöissämme Viitasaarella, Pihtiputaalla, Kannonkoskella ja Kyyjärvellä.

Meillä pääset tekemään vastuullista ja merkitsevää työtä, sillä ravitsevalla ja monipuolisella ruualla on suuri vaikutus asiakkaidemme arkeen. Kokonaisuudessaan Hyvinvointialueen ruokapalveluissa työskentelee yli 230 henkilöä ja tuotamme päivittäin yli 11 000 ateriaa.

Työ on päivätyötä, joka sijoittuu klo 6.00-16.30 väliselle ajalle. Työ sisältää myös viikonlopputyötä. Työtehtävään kuuluu ruokapalvelualan perustehtävät, kuten salaattien valmistus ja ruokien kuumennus, asiakaspalvelu, varastointi, elintarvikkeiden keräily, astiahuolto ja puhtaanapito. Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä ja siten mahdollisuuden kehittyä ammattilaisena.

Kokonaisuutena koko tiimi huolehtii siitä, että pääset mukaan porukkaamme. Perehdytys suunnitellaan osaamisesi mukaan, joten voit olla jo kokenut tai urasi alussa oleva ammattilainen.

Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun. Lisäksi henkilökortillasi pääset hyödyntämään erilaisia yritysalennuksia, joita hyvinvointialueellamme on jo pitkä lista!

Odotamme, että sinulta löytyy takataskustasi jo ravintola - ja catering-alan perustutkinto tai vastaava muu keittiöalan tutkinto sekä hygieniapassi. Arvostamme myös aikaisempaa kokemusta monipuolisesta keittiötyöskentelystä. Olet reipas ja tartut työhön innolla sekä omaat kehittävän työotteen. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Katsomme eduksesi erityisruokavalioiden tuntemuksen.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Hyvinvointialueen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (HYVTES). Tehtävässä noudatetaan koeaikaa.

Haastatteluita pidetään 5.8.2024 alkaen.

Haastatteluun kutsumme hakemusten perusteella. Jätäthän yhteystietosi ja liitä hakemukseesi CV tai hyödynnä halutessasi hakulomakettamme.

Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi!

Jätä hakemus: https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/612104/fi_FI
Yhteystiedot: Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:
-
Hanna Jauhiainen, palvelupäällikkö (tavoitettavissa 12.7.24 saakka)
p. 040 553 9753
[email protected]
-
Mervi Kalho, palvelupäällikkö (tavoitettavissa 15.7..24 alkaen)
p. 040 660 8477
[email protected]
Työpaikan osoite:
Palkkaus: 2230,97 € + mahdolliset lisät
Työ alkaa: 02.09.2024
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 02.08.2024 12:45
Ilmoitus jätetty: 27.06.2024 14:12
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 4c774c3f-a095-4ff2-86c6-c62c56bc1fa2

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti