Skip to main content

Ryhmäliikuntaohjaajaksi Turku Kävelykadulle!

Oletko energinen ja mukaansatempaava persoona, jolta löytyy kiinnostusta urheilualaa kohtaan ja halua jakaa energiaasi muille?  Haemme parhaillaan Turku Kävelykadulla sijaitsevaan kuntokeskukseemme ryhmäliikuntaohjaajia, jotka nauttivat ihmisten kanssa työskentelystä, liikunnallisesta ilmapiiristä ja ovat valmiita täyttämään salimme energiallaanLiity osaksi sporttista tiimiämme ja ole yksi tulevaisuuden ohjaajien Super Staroista!

Keitä me olemme?

Fitness24Seven on Suomen suurin kuntosaliketju, ja avaamme säännöllisesti uusia saleja ympäri Suomen. Meillä on sporttinen ja rento työyhteisö, jossa aidosti välitetään työntekijöistä. Yhdessä tekeminen on meille tärkeä arvo ja uskomme, että parhaaseen tulokseen pääsemme, kun tiimimme puhaltaa yhteen hiileen. Luotamme työntekijöihimme ja annamme heille vastuuta. Meitä kaikkia yhdistää energinen asenne ja yrittäjähenkisyys.

Työ Ryhmäliikunnan ohjaajana

Etsimme ohjaajia seuraaviin Les Mills lajeihin: 

  • BodyPump
  • BodyCombat
  • Les Mills Core

Lisäksi toivoisimme löytävämme ohjaajia omiin lajeihimme:

  • Peppu-Vatsa 
  • Kehonhuolto
  • Jooga

Koulutamme mielellämme sopivan henkilön tarvitsemiimme tunteihin, jos sinulta löytyy paloa alaa kohtaan. Tuntien ajankohdat ovat arkisin klo 16:00 alkaen, mutta tarjoamme mahdollisuutta myös lauantaitunteihin. Voit toimia meillä niin verokortin kuin oman toiminimen kautta. 

Mitä odotamme sinulta 

Ryhmäliikuntaohjaajan työkuvaan kuuluu ryhmäliikuntatuntien suunnittelu, opettelu ja ohjaus. Suunnitteluun sisältyy musiikkien ja liikkeiden etsiminen sekä koreografian rakentaminen tuntikuvauksen mukaisesti. Opit ja sisäistät tunnit, oli kyseessä Les Mills-tunti tai itse suunnittelema tuntikokonaisuus. Olet inspiroivat ja innostavat jäseniämme liikkumaan sekä kehittämään heidän kokonaisvaltaista hyvinvointiaan. Aikaisempi ryhmäliikunnan tausta nähdään etuna, mutta koulutamme myös motivoituneita vasta-alkajia tähän työhön.

Mitä saat meiltä 

Ryhmäliikunnan ohjaajana saat mahtavan työyhteisön, joka on täynnä mukavia ja avuliaita työkavereita. Koulutamme ohjaajat tarvittaessa eri tunteihin, kuten Les Mills- tai Fitness24Sevenin omiin konseptitunteihin (ei koske yrittäjäohjaajia). Tarjoamme Set4Play musiikkijärjestelmän, Improve education anatomian ja fysiologian koulutukset ja Fitness24Sevenin kuntosalijäsenyyden sekä tuote-alennukset.

Mikäli koet täyttäväsi odotuksemme, tartu tilaisuuteen ja hae tehtävään! Oletko sinä etsimämme timantti?

    Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
    Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti