Skip to main content

Sähkö- ja automaatioasentaja, Sulbana Oy

Kauhajoella ja Seinäjoella toimiva Sulbana Oy suunnittelee, valmistaa ja asentaa innovatiivisia juustonvalmistuslaitteita maailman parhaiden juustojen tekijöille.

Sulbanalaiseen asenteeseen kuuluvat henkilöstön arvostus, kehittymisen intohimo ja pitkäjänteinen kasvu, jotka juontavat juurensa sveitsiläisen perheyrityksen perinteestä.

Katso meistä ja tekijöistämme lisää osoitteesta ura.sulbana.fi tai Facebook -sivuiltamme: https://www.facebook.com/sulbanafinland/

Olemme osa saksalaista ALPMA-konsernia https://alpma.com/


Haemme Sulbana Oy:lle sähkö- ja automaatioasentajaa vakituiseen työsuhteeseen

Mitä tulisit meillä tekemään?

Työhösi kuuluu juustonvalmistuskoneiden ja -laitteiden sähkö- ja automaatioasennus ja käyttöönottotehtävät. Suunnittelemme ja valmistamme tuotteemme täysin räätälöidysti asiakkaan toiveiden mukaan alusta loppuun asti. Tämä takaa sen, että työtehtävät ovat vaihtelevia ja monipuolisia. Toimit yhteistyössä yrityksen omien ja ulkoisten sähköasentajien kanssa.

Työtä tehdään yhdessä vuorossa pääsääntöisesti Kauhajoella. Välillä sinulla on mahdollisuus työskennellä myös Seinäjoen toimipisteessämme. Lisäksi työhön sisältyy satunnaisia asennustöitä ulkomailla asiakkaidemme tiloissa.

Kyseessä on vakituinen työsuhde, joka solmitaan suoraan Sulbana Oy:n kanssa. 

Mitä toivomme?

Sinulla on hankittuna muutaman vuoden työkokemus sähkö- ja automaatioasennuksista sekä tehtävään soveltuva koulutus. Työ edellyttää kykyä lukea sähköpiirustuksia, englannin kielen taitoa sekä valmiutta matkustaa ulkomaille.

Olet luonteeltasi oma-aloitteinen ja pystyt tekemään itsenäisiä päätöksiä. Huolellinen, sitoutunut ja yrittäjämäinen työskentelytapasi on valttikorttisi ja toivomme saavamme sinusta pitkäaikaisen työntekijän.

Mitä tarjoamme?

Meille tullessasi saat vaihtelevan työnkuvan kansainvälisessä yrityksessä sekä mahdollisuuden työskennellä mielenkiintoisten projektien parissa. Pääset matkustamaan työssäsi ulkomaille, matkustuspäivien määrään pystyt vaikuttamaan myös itse. 

Tarjoamme mahdollisuuden jatkuvaan ammatilliseen kasvuun ja osaamisen laajentamiseen. Työyhteisömme on tunnettu hyvästä tiimihengestä, ja vahva tilauskantamme takaa vakaan toimintaympäristön.

Pidämme huolta hyvinvoinnistasi tarjoamalla sairaskuluvakuutuksen sekä Epassi-edun. Palkka määräytyy osaamisesi mukaan ja työaika on liukuva päivätyö. 

Kiinnostuitko?

Mikäli kiinnostuit, niin haluamme kuulla sinusta! Laitathan hakemuksesi linkin kautta mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 29.9.2024, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Paikka täytetään heti, kun löydämme sopivan henkilön tiimiimme. 

Rekrytointiprosessi toteutetaan yhteistyössä Biisoni Pohjanmaa Oy:n kanssa, joten jos haluat lisätietoja tehtävästä, niin olethan yhteydessä Johanna Palonevaan, [email protected], p.0505952065

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti