Skip to main content

Sähkö- ja automaation laadunvalvontainsinööri

Company description:

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme nuhteetonta taustaa, hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, joka sisältää myös huumetestauksen.

Loviisan voimalaitos on savuton työpaikka.

Olemme Fortumissa sitoutuneet rakentamaan monimuotoisia tiimejä, joissa jokainen voi tuntea yhteenkuuluvuutta, ja joissa kaikkia kohdellaan tasavertaisesti.

Me olemme Fortum

Fortumin energia rakentaa maailmaa, jossa ihmiset, yritykset ja luonto menestyvät yhdessä. Olemme yksi Euroopan puhtaimmista energiantuottajista ja toimintaamme ohjaavat kunnianhimoiset ympäristötavoitteet. Tuotamme ja toimitamme luotettavasti puhdasta energiaa ja autamme teollisuusasiakkaitamme vähentämään toimintansa hiilidioksidipäästöjä ja kasvamaan. Ydinliiketoimintamme Pohjoismaissa koostuu päästöttömästä ja tehokkaasta sähköntuotannosta sekä sähkön ja kaukolämmön myynnistä kuluttaja- ja yritysasiakkaille. Yhtiömme 5 000 työntekijälle tarjoamme turvallisen ja inspiroivan työympäristön. Fortum Oyj:n osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. fortum.fi

Meillä Fortumissa työskentelee noin 700 ydinvoima-alan ammattilaista, joista noin 550 Loviisan voimalaitoksella. Fortumin omistama Loviisan ydinvoimalaitos on tuottanut luotettavasti sähköä jo yli 45 vuoden ajan. Vuonna 2022 Loviisassa tuotettiin yli 10% Suomessa sähköntuotannosta. Määrä vastaa lähes koko Helsingin, Espoon ja Vantaan kaupunkien sähkönkulutusta. Loviisalla on siis erittäin tärkeä rooli suomalaisessa energiantuotannossa.

Job description:
 

Tehtävästä

Haemme sähkö- ja automaation laadunvalvontainsinööriä Loviisan voimalaitoksen laadunvalvontaryhmään toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Toimenkuvaasi kuuluvat monipuoliset laadunvalvontatehtävät liittyen ydinvoimalaitoksen ylläpitoon ja muutostöihin. Tehtävässä pääset osallistumaan laite- ja järjestelmätoimitusten käyttöönottoon ja valvontaan sekä tekemään voimalaitoksella tehtävien asennusten valvontaa ja tarkastusta. Lisäksi osallistut sähkö- ja automaatioteknisten suunnitelmien tarkastuksiin. 
 
Mitä odotamme sinulta

Koulutustaustaksesi edellytämme sähkö- tai automaatiotekniikan alan teknikon tai insinöörin tutkintoa.  Arvostamme kokemusta teollisuuden tai voimalaitosten sähkö- ja automaatioteknisten laitteiden ja järjestelmien suunnittelun, asennuksen tai kunnossapidon alueelta. Odotamme tarkastus- ja valvontatoimintaan soveltuvaa järjestelmällistä ja tunnollista asennetta onnistuaksesi työtehtävissäsi. Tehtävän hoitaminen edellyttää perustason IT -taitoja ja vähintään englannin kielen käytännön hallintaa.

Tarjoamme sinulle

Saat kattavan perehdytyksen työtehtävääsi ja ydinvoima-alan säännöstöön sekä ydinvoimalaitoksen toimintaympäristöön. Pääset työskentelemään monipuolisessa ja asiantuntevassa työyhteisössä, ainutlaatuista työympäristöä unohtamatta.
Osallistut työpanoksellasi Loviisan voimalaitoksen päästöttömän ja luotettavan sähköntuotannon turvaamiseen pitkälle tulevaisuuteen. Nykyinen käyttölupa Loviisan voimalaitoksella on vuoteen 2050 saakka.  

 
Kiinnostuitko?

Hae tehtävää 15.9.2024 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Veijo Nikula, puhelimitse +358 50 453 2487 tai sähköpostitse [email protected] tai Markku Heijari,  puhelimitse +358 50 455 3455 tai sähköpostitse [email protected].

 

Salary To define
 

Fortum vaikuttavuus

Fortum synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen yhteiskunnan infrastruktuuriin ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Yhteiskunta ja Ympäristö.

Fortum synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen biodiversiteettiin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Fortum

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Fortum Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sähkö- ja automaation laadunvalvontainsinööri

Loviisa
Hybridityö, Vakituinen
1 - 2 vuotta
Alempi korkeakoulututkinto
Ylempi korkeakoulututkinto

Julkaistu 09.09.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti