Skip to main content

Sähköasentaja teollisuuteen, Marioff Corporation Oy

Etsimme sähköasentajaa Marioff Corporation Oy:lle, joka voi auttaa tasaamaan ruuhkaa teollisten tuotteiden loppukokoonpanossa. Työt alkavat sopimuksen mukaan lokakuun aikana ja jatkuvat maaliskuun 2025 loppuun asti.

Työnäsi on HI-FOG-sprinklerijärjestelmän pumppuyksiköiden loppukokoonpanon työt kuten: sähköistys, kaapelointi, mutta työhösi voi kuulua myös mekaanista kokoonpanoa kuten kaapeliratojen asennusta. Työtä tehdään viihtyisässä ja siistissä työympäristössä arkisin 40 tuntia viikossa liukuvassa päivävuorossa.

Sinulta odotetaan halua oppia uutta ja motivaatiota laadukkaaseen työskentelyyn. Hyvä suomen kielen taito on välttämätöntä, koska työhön perehdytetään suomeksi. Tehtävä sopii sekä niille, jotka vasta aloittavat uraansa että kokeneille ammattilaisille. Tehtävään edellytetään sähköalan ammatillista koulutusta, ja aiempi kokemus kokoonpanotehtävistä katsotaan eduksi. Tärkeää on myös käsityökalujen hallinta ja viihtyminen tehdasolosuhteissa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä monipuolisissa sähkökokoonpanotehtävissä huippuluokan tuotteiden parissa. Pääset työskentelemään hyvissä työolosuhteissa ja saat tukea osaavilta kollegoilta.

Kun työllistyt Baronalle, saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Mikäli tunnistit itsesi, haethan paikkaa nopeasti. Paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan rekrytointikonsultti Laura Mänkärlä, [email protected]. Huomioithan, että emme käsittele sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia.

Hae paikkaa viimeistään 11.10.2024 20:59 mennessä.

Marioff Corporation Oy

Marioff on johtava korkeapaineella toimivien vesisumusammutusjärjestelmien toimittaja ja kehittäjä. HI-FOG-järjestelmämme tukahduttaa tulipalon käyttäen vettä huomattavasti vähemmän kuin perinteiset sprinklerijärjestelmät, vähentäen samalla veden aiheuttamaa vahinkoa.HI-FOG-järjestelmän komponentit, kuten pumppuyksiköt, venttiilit ja sprinklerit, valmistetaan ja testataan Keravan-tehtaalla. Keskeisinä arvoina toiminnassamme ovat asiakastarpeiden täyttäminen, laatu ja työturvallisuus. Tarjoamme nykyaikaisen työympäristön CNC-koneistukseen, kokoonpanoon, testaukseen ja logistiikkaan.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sähköasentaja teollisuuteen, Marioff Corporation Oy

Barona Teollisuus
Kerava
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 27.09.2024

Samankaltaisia työpaikkoja

Barona Teollisuus
Seinäjoki
Barona Teollisuus
Orimattila
Barona Rakennus
Oulu
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti