Skip to main content

Sähköasentajia Turun alueelle

Haemme SÄHKÖASENTAJIA asiakkaillemme Turun alueelle.

TYÖTEHTÄVÄ

Sähköasentajana pääset tekemään laajasti erilaisia sähkötöitä, aina pienistä asennuksista suuriin kokonaisuuksiin. Suurin osa asiakkaidemme työkohteista ovat Turun seudulla olevia uudis- ja saneeraustyömaita. Töitä tehdään itsenäisesti päivävuorossa.

Kyseessä on vuokratyösuhde, jossa Adecco on työnantajasi. Työsuhde alkaa loppuvuoden aikana, tarkempi aloitusaika on sovittavissa. Kyseessä on kokoaikainen työ ja sopimus on aluksi määräaikainen, mutta myös jatko on mahdollinen.

MITÄ TARJOAMME

Tarjoamme työpaikan ammattitaitoisessa tiimissä ja mielenkiintoisten kohteiden parissa. Saat työhösi hyvät työvälineet ja perehdytyksen. Tässä työssä on myös hyvät mahdollisuudet työn jatkumiseen määräaikaisuuden jälkeenkin.

Adecco tarjoaa työntekijöilleen mm. liikuntaan liittyviä etuja sekä koulutusedun. Oma yhteyshenkilösi Adeccolla auttaa ja tukee sinua kaikissa työsuhteesi vaiheissa.

ODOTAMME SINULTA

Voit olla kokenut sähköalan ammattilainen tai vasta vähän kokemusta omaava aloitteleva asentaja. Vaadimme kuitenkin, että sähköasentajan ammattitutkinto on suoritettu. Työtehtävän kannalta tärkeitä ominaisuuksia ovat mm. kyky työskennellä itsenäisesti, oma-aloitteisuus ja joustavuus. Toivomme sinulta myös B-ajokorttia.

Sähköasentajan työhön vaaditaan:
- sähköalan ammattitutkinto
- työturvallisuuskortti
- sähkötyöturvallisuuskortti SFS6002

ADECCOSTA

Olemme yli 20 vuoden ajan yhdistäneet taitavia työntekijöitä mielenkiintoisiin työpaikkoihin. Adecco on osa maailman suurinta ja johtavaa henkilöstöratkaisuja tarjoavaa Adecco Groupia, jolla on maailmanlaajuisesti 5000 toimipistettä yli 60 maassa. Globaalista taustastamme huolimatta meillä on vankka paikallistuntemus Suomen eri alueista.

Lue lisää meistä: www.adecco.fi.

OTA YHTEYTTÄ

Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 20.10.2024.

Jos sinulla on kysyttävää työtehtävästä tai hakuprosessista, otathan yhteyttä hausta vastaavaan rekrytointikonsulttiin Adeccolla:

Sirpa Fäldén, Adecco puh. 040 530 2612 tai sähköpostilla [email protected]

Kiitos hakemuksestasi!

Lisätietoja tehtävästä antaa: Sirpa Falden, [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sähköasentajia Turun alueelle

Adecco
Turku
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 10.10.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti