Skip to main content

Sähkösuunnittelija

Tervetuloa töihin ennakkoluulottomaan rakentamisen suunnittelu- ja konsulttitoimistoon! Luomme yhdessä parasta rakennettua ympäristöä ja haastamme koko alaa uudistumaan kestävästi. Kohtaamme toisemme ja asiakkaamme hyvällä ja isolla A-asenteella. Tarjoamme ison yrityksen edut, yhdistettynä mutkattomaan ja innostavaan kulttuuriin, jossa asiantuntijamme ja asiakkaamme voivat onnistua yhdessä.
Haemme nyt Sähkösuunnittelijaa Tampereelle, Poriin tai Kuopioon
Tule rakentamaan kanssamme rohkeasti parempaa! Haemme lisää osaajia joukkoomme ratkaisemaan talotekniikan haasteita kiinnostavassa, yhdessä Suomen laajimmista sairaalahankkeessa, vahvasti kasvavassa ja kehityshaluisessa työyhteisössä.
Kokeneena sähkösuunnittelijana pääset pitkäaikaisen asiakasprojektin monipuolisiin suunnittelu- ja asiantuntijatehtäviin sairaalahankkeen sähkö-, tele- ja turvajärjestelmien pariin. Tehtävässä toimit tiiviissä yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Suunnittelijana pääset osaksi erikoissairaanhoidon kohteiden suunnitteluryhmää ja yli 20 osaajan sähkösuunnittelutiimiä. Panostamme kouluttamiseen ja tarjoamme sinulle mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä sekä ottaa haltuun erilaisia vastuualueita oman kyvyn ja kiinnostuksen mukaan, lopullinen tehtäväkuvaus räätälöidään sinulle sopivaksi.
Tehtävässä onnistumiseen tarvitset uteliasta mieltä, tarkkuutta ja palavaa halua osoittaa asiantuntemustasi sekä kehittyä. Toivomme sinulta rohkeutta tuoda osaamisesi esille, hyviä vuorovaikutustaitoja, itsenäistä työotetta ja tiimityöasennetta. Tehtävä edellyttää sähkö- ja/tai automaatioalan tutkintoa (insinööri tai diplomi-insinööri), toivomme että sinulla on aikaisempaa kokemusta sähkö- ja/tai tele- ja turvasuunnittelun tehtävistä vähintään kolmen vuoden ajalta. Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus sairaalasuunnittelusta ja eri järjestelmien tuntemus, samoin MagiCAD- ja Revit-osaaminen. Työssäsi tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa, sujuva kirjallinen ja suullinen englannin osaaminen katsotaan eduksi.
Satsaamme siihen, että työyhteisömme on innostava kaikille, ihmiset kehittyvät osaajina ja jokainen työpäivä alkaa kunnon aamupalalla. Tarjoamme reilusti tilaa vaikuttaa tekemisen tapoihin: meillä ideasi saavat toteutua! Tarjoamme myös muut kilpailukykyiset henkilöstöedut työyhteisössä, joka on tunnustettu yhdeksi Suomen innostavimmista.
Kiinnostuitko? Keskustelemme mielellämme kanssasi, joten ota rohkeasti yhteyttä ja jätä meille CV:si sekä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveen kera 25.9.2024 mennessä osoitteessa www.ains.fi/ura .
Mikäli tämä kuulostaa sinua kiinnostavalta mahdollisuudelta, suosittelemme hakemaan tehtävää mahdollisimman pian, sillä käsittelemme yhteydenottoja jo hakuaikana.
Lisätietoja tehtävästä antaa: Suunnittelupäällikkö Mikko Luokkanen, [email protected] tai p. 046 8109 396 Yksikönjohtaja Teemu Simonen, [email protected] tai p. 0400 339 765.
A-Insinöörit - ihmisiä, joiden kanssa rakennat rohkeasti parempaa. Tutustu meihin ja rakennuttamisen, arkkitehtisuunnittelun, rakennesuunnittelun, korjaussuunnittelun, teollisuus- ja talotekniikka sekä yhdyskunta- ja ympäristösuunnittelun toimialoihimme www.ains.fi

Jätä hakemus: https://www.ains.fi/ura?rmpage=job&rmjob=419&ref=&utm_medium=talentech_p...
Työpaikan osoite:
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 25.09.2024 10:56
Ilmoitus jätetty: 12.09.2024 13:57
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: e77b6c15-d793-4267-9a7a-1fd979fdef02

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sähkösuunnittelija

A-Insinöörit Oy
Tampere
Pori
Kuopio
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 12.09.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti