Skip to main content

Sairaalan vastuulääkäri ja vastuuanestesiologi, Kaakkois-Suomi

Me keskitymme työssämme olennaiseen, terveyteen. Meillä jokainen on oma arvostettu itsensä, oman alansa huippuosaaja ja tärkeä osa työyhteisöä. Etsimme nyt osaavaan ja motivoituneeseen joukkoomme Sairaalan vastuulääkärin ja vastuuanestesiologin tehtävään Kaakkois-Suomeen (Lahti, Kouvola, Lappeenranta, Savonlinna). Tutustu tehtävään ja hae!

Taistelussa terveemmän elämän puolesta meistä jokainen on tärkeimmän tekijä.

Mitä työ Sairaalan vastuulääkärinä ja vastuuanestesiologina pitää sisällään?

Terveystalossa pääset tekemään monipuolisia sairaalan vastuulääkärin ja vastuuanestesiologin tehtäviä sekä hyödyntämään ja kasvattamaan osaamistasi ydintehtäviesi lääketieteellisen laadun ja potilasturvallisuuden edistämisen parissa. Saat upean näköalapaikan terveydenhuollon innovaatioiden käyttöönottoon ja jatkuvaan laadun kehittämiseen!

Työtehtävät koostuvat lääkäreiden ammatillisesta johtamisesta Kaakkois-Suomen leikkausyksiköissä sekä lääketieteellisen osaamisen, laadun ja potilasturvallisuuden varmistamisesta ja kehittämisestä muiden alueen vastaavien lääkäreiden ja vastuuhenkilöiden kanssa. Sairaalan vastuulääkäri ja vastuuanestesiologi toimii substanssin asiantuntijan roolissa ja osallistuu tarvittaessa myös leikkaavien lääkäreiden ja anestesiologien rekrytointiin. Vastuulääkäri huolehtii osaltaan myös lääkäriviestinnästä ja tukee sairaalan lääkäreiden työtä mm. lääkärikokousten ja lääkäreille tarjottavien keskustelujen kautta. Varmistat, että toimialaamme säätelevät lait ja säädökset toteutuvat ja osallistut virallisten selvityspyyntöjen käsittelyyn ja tarvittavien vastineiden laatimiseen ja läpikäyntiin lääkäreiden kanssa sekä palautteiden ja vaaratapahtumailmoitusten käsittelyyn

Vastaavan lääkärin hallinnollisen työn osuus on 1,5 päivää viikossa ja loput työajasta sisältää anestesiologin työtä vastuualueesi toimipisteissä Lahdessa, Lappeenrannassa, Kouvolassa ja Savonlinnassa. Vastuulääkärin ja vastuuanestesiologin tehtävä on työsuhteinen, anestesiologin työn voit tehdä ammatinharjoittajana. Lähimpänä tukenasi ja esihenkilönäsi on koko alueen (Kaakkois-Suomi ) vastaava lääkäri Markku Tapio.

Miksi meille töihin?

Terveystalo on inhimillinen työntekopaikka, jossa sinä voit keskittyä olennaiseen. Meillä jokainen on oma arvostettu itsensä, oman alansa huippuosaaja ja tärkeä osa työyhteisöä. Hyvän ja arvostavan työntekopaikan sekä laadukkaan perehdytyksen ja innostavien tehtävien lisäksi tarjoamme sinulle:

  • Mahdollisuuden tehdä sekä työsuhteisena (Sairaalan vastuulääkäri ja vastuuanestesiologi) että ammatinharjoittajana (anestesiologi)
  • Monipuoliset työsuhteen edut, kuten lounas- ja virike-edun, kumppanialennukset ja kattavan työterveyshuollon, joka sisältää peruspalveluiden lisäksi muun muassa lähetteelliset erikoislääkärikäynnit sekä lyhytpsykoterapian.
  • Tukemme ja kannustuksemme ammatilliseen kasvuun. Tarjoamme osaajillemme omat laadukkaat koulutuksemme, Terveystalon Lääkäripäivät, viikoittaiset Tiedosta taidoksi since 2020 -koulutukset ja Terveystalo Academyn monipuolisen kurssivalikoiman. Pyrimme tukemaan kouluttautumista myös talon ulkopuolella.
  • Inhimillisen työntekopaikan, jossa elämääsi jää työn ohessa tilaa niille kaikista tärkeimmille asioille. Tuemme työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista muun muassa erilaisin vuoro- ja työaikajärjestelyin sekä etätyön mahdollistamalla. Emme vain siksi, että se on tutkitusti toimivaa, vaan ennen kaikkea siksi, että se on inhimillistä.
  • Mahdollisuuden keskittyä työssäsi olennaiseen, siihen missä olet hyvä ja missä haluat vielä kasvaa.
  • Turvallisen, osaavan ja mukavan terveystalolaisen työyhteisön - niin etänä kuin kivijalassakin.
  • Kollegaverkoston ja erittäin sujuvan konsultointiväylän kaikilla lääketieteen erikoisaloilla - ainoana yksityisenä toimijana Suomessa.
  • Työntekopaikan, jossa voit luottaa siihen, että kaikki toiminta perustuu tutkittuun tietoon sen vaikuttavuudesta ja joka on tutkitusti terveyspalvelualan ammattilaisten suosikki (Universumin ammattilaistutkimus 2020, 2021, 2022 ja 2023).

Mitä toivomme sinulta?

Olet anestesiologian erikoislääkäri. Tehtävässä tarvitaan vahvaa lääketieteellistä näkemystä sekä osaamista. Kokemusta esihenkilötehtävistä tai hallinnon työstä katsotaan eduksi.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Jätä yhteystietosi hakulomakkeen kautta tai ole yhteydessä Liiketoimintajohtaja Anne Nevalaiseen [email protected] p. 0400315733 tai Kaakkois-Suomen vastaavaan lääkäriin Markku Tapioon, [email protected] p. 0505220128

Tervetuloa Terveystaloon!

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti