Skip to main content

Sairaanhoitaja, (2), toimi, Osaajayksikkö, osastohoitotyö

Sairaanhoitaja, tule työskentelemään Osaajayksikön monipuolisiin ja vaihteleviin työtehtäviin! Osaajayksikössä on avoinna kaksi (2) sairaanhoitajan toimea OYS osastohoitotyö 2:n sydänosaamiskeskuksessa.

Työsi kohdentuu perehdytyksen alkuvaiheessa sydäntehovalvontaan ja sydänseurantaan. Sydäntehovalvonnassa hoidetaan sydänpotilaiden akuutin vaiheen hoito ja seuranta. Sydänseurannassa keskitytään vaativien toimenpidepotilaiden hoitoon ja seurantaan. Perehdytyksesi jälkeen osaajayksikön työntekijänä tulet sijaistamaan sydäntehovalvonnan ja sydänseurannan äkillisiä poissaoloja. Myöhemmin sinulla on mahdollisuus perehtyä myös sydänosastolle 1 ja 2. Sydänosastoilla 1 ja 2 hoidetaan sepelvaltimo-, sydämen vajaatoiminta-, rytmihäiriö- sekä sydän- ja verisuonikirurgisia potilaita.

Työvuorosi suunnitellaan osaajayksikössä tekoälyavusteisesti. Myöhemmin olemme siirtymässä toivepohjaiseen työvuorosuunnitteluun. Kotiyksikkösi tulee olemaan sydäntehovalvonta. Työ on kolmivuorotyötä.

Työ vaatii laaja-alaista näkemystä kriittisesti sairaan potilaan hoidosta sekä kykyä työskennellä nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Odotamme sinulta aktiivista asennetta kehittää ammattitaitoasi.

Arvostamme joustavuutta, hyviä yhteistyö-, vuorovaikutus- sekä tiimityöskentelytaitoja.

Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus sydänpotilaiden hoidosta ja seurannasta.

Sairaanhoitajan kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen pätevyys tai vastaava aikaisempi pätevyys.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin. Lisäksi edellytämme voimassa olevaa lääkehoidon osaamista tai sen suorittamista kolmen (3) kuukauden kuluessa työsuhteen alkamisesta

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.


Lisätietoja

http://www.pohde.fi

Yhteystiedot

Lisätietoja antavat palveluesihenkilö Marja Kilpeläinen, p. 040 509 0724, palveluesihenkilö Helena Rautio, p. 050 443 0804 ja ylihoitaja Matti Vähäkuopus, p. 050 477 8797. Sähköposti: [email protected]

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa-linkistä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti