Skip to main content

Sairaanhoitaja, eteläinen kotisairaala

Kotisairaalassa hoidetaan erilaisia sairauksia potilaiden kotona tai kodinomaisissa tiloissa koko eteläisen Kymenlaakson alueella vuorokauden ympäri. Potilaamme pärjäävät yleiskuntonsa puolesta omassa kotona. Hoidamme muun muassa erilaisia tulehduksia suonensisäisillä antibiooteilla ja toteutamme neste-, ravinto- sekä verivalmistetiputuksia lääkärin määräyksen mukaisesti. Palliatiivisten- ja saattohoitopotilaiden hoito kotona on keskeistä toiminnassamme. Olemme tiiviissä yhteistyössä mm. palliatiivisten yksiköiden ja kotihoidon kanssa.

Tehtävien edellyttämä kelpoisuus on sairaanhoitajan tutkinto ja laillistus tehtävään. Arvostamme aiempaa työkokemusta sairaalasta ja/tai kotihoidosta. Edellytämme tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ajokorttia ja voimassaolevia lääkehoitolupia. Pyydämme yli kolmen kuukauden mittaisissa palvelussuhteissa työntekijää esittämään itsestään rikosrekisteriotteen.

Tämä rekrytointi toteutetaan anonyyminä, joten ethän ilmoita hakemustekstissäsi tunnistettavia tietoja, kuten ikää, sukupuolta, nimeä tai muita henkilökohtaisia tietoja. Anonyymisyys päättyy, kun päätös haastatteluun kutsuttavista on tehty ja tarvitsemme hakijoiden yhteystiedot yhteydenottoa varten. Tutustumme hakemuksiin jo hakuaikana ja kutsumme hakijoita haastatteluun pian hakuajan päätyttyä.

Kotisairaalan sairaanhoitajana sinulla on tukenasi monipuolisten osaajien tiimi ja mahdollisuus kehittää työtäsi. Tule osaksi ammattitaitoista tiimiämme!

Jätä hakemus: https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/KYMENHVA-01-201-24/fi_FI
Yhteystiedot: Palveluesimies Pirkko Suomalainen
[email protected]
p. 040 7780561
Työpaikan osoite:
Palkkaus: 3113,27 €
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työskentelyaika: 3-vuorotyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 15.10.2024 20:59
Ilmoitus jätetty: 01.10.2024 17:41
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 79fbbbf6-144e-4734-a69e-21884343a81e

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti