Skip to main content

Sairaanhoitaja, Geriatrinen osasto, Valkeakosken kampussairaala

Geriatrisella osastolla hoidamme pääasiassa iäkkäitä ja eriasteisesti muistisairaita potilaita, joiden kotona pärjääminen on heikentynyt. Tilamme geriatrisella osastolla ovat kodinomaiset ja soveltuvat erityisen hyvin muistisairaille potilaille.

Hoidamme potilaita yksilövastuisesti, mutta yhteistyössä työkavereiden kanssa yli ammattirajojen. Meillä työtä tehdään iloisessa ja rempseässä ilmapiirissä ja kehitämme työtä jatkuvasti koko tiimin kesken. Työssäsi tarvitset aktiivista, oma-aloitteista työotetta, halua oppia ja muuttua työtehtävien mukana. Haluamme taata potilaillemme laadukkaan hoidon, joten erinomainen palveluasenteesi ja potilasturvallisuuden huomioiminen on työssä tärkeää.

Tarjoamme sinulle hyvän ja ammattitaitoisen moniammatillisen työyhteisön sekä monipuolisen ja innostavan työympäristön. Käytössämme on autonominen työvuorosuunnittelu, joten jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa itselle luonnollisesti sopivaan työvuororytmiin. Työ on kolmivuorotyötä ja osastoillamme on mahdollisuus myös pitkien työvuorojen tekemiseen. Pirkanmaan hyvinvointialueen työntekijänä saat käyttöösi kattavat henkilöstöedut; laajat työterveyshuollon palvelut, vuosittaisen liikunta-, kulttuuri-, työmatka- lounas- ja hyvinvointiedun E-passilla, tyhy- sekä Virkisty Vapaalla ry:n toimintaa.

Voimme valita sinut tehtävään, mikäli olet Suomessa laillistettu sairaanhoitaja. Aiemmasta työkokemuksesta on sinulle hyötyä, mutta huolehdimme tarpeesi mukaan perehdytyksestä tehtävään. Toivomme, että olet suorittanut LOVe-lääkehoidon tentin hyväksytysti, mutta tarvittaessa voit suorittaa lääkeluvat meillä.

Tehtävän aloitus 2.12.2024 tai sopimuksen mukaan. Koeaika on puolet työsuhteen kestosta. Tehtävään valitun on esitettävä vaadittavat todistukset terveydentilastaan kuukauden sisällä työn aloittamisesta. Lisäksi valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja ja 55 §:n mukainen hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys.

Tule monipuolisiin tehtäviimme ja jätä hakemuksesi Kuntarekryn kautta. Teethän tämän heti, jotta voimme kutsua sinut haastatteluun jo hakuaikana.

Jätä hakemus: https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/Pirha-01-4373-24/fi_FI
Yhteystiedot: Kysy meiltä rohkeasti lisätietoja osastonhoitaja Anu Pellikka, p. 040 335 7459 tai ylihoitaja Maria Sukanen, p. 050 336 8893 tai sähköpostitse [email protected]
Työpaikan osoite:
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka 2986,73€/kk
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työskentelyaika: 3-vuorotyö
Työn kesto: Määräaikainen
Hakuaika päättyy: 04.11.2024 21:59
Ilmoitus jätetty: 21.10.2024 08:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 63ce1959-75b4-46ea-9cf2-96c46378b553

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti