Skip to main content

Sairaanhoitaja, Hyvinkään terveyasema, 2kk

Hyvinkään terveysasema on muuttanut tilansa Hyvinkään H-sairaalaan, sairaalamäelle ja meille vapautuu loppuvuoteen 2024 kestävä sijaisuus. 

Työtehtäviin kuuluu perusterveydenhuollon asiakkaiden sekä kiirepotilaiden hoito ja hoidon tarpeen arviointi puhelimitse, etävastaanotoilla ja vastaanotoilla. Työ on pääosin päivätyötä, mutta saattaa sisältää myös ilta- ja viikonlopputyötä. Hyvinkään terveysasema sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä  juna-asemalta.

Tarjoamme monipuolisen, moniammatillisen ja vireän työyhteisön, jossa pääsee kehittämään omaa ja työyhteisön toimintakulttuuria. Voit olla raudanluja osaaja tai valmistunut, me panostamme hyvään perehdytykseen ja autamme tiimissä toinen toisiamme. 

Arvostamme päivystys- sekä haavanhoito kokemusta sekä kokemusta tarkkailua vaativien potilaiden hoidosta. Etuna tehtävän hoitamiselle on kokemus etäpalvelu- ja vastaanottotyöstä. Edellytämme hyvää suullista sekä kirjallista suomen kielen taitoa, englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Kelpoisuusehtona on sairaanhoitajan tutkinto. 

Lisätiedot palvelusuhteesta: 

  • Määräaikainen työsuhde 31.12.2024 asti. Aloitus mahdollisimman pian,
  • Tehtäväkohtainen palkka on 3121,52 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää.
  • Tutustu rekrytointisivuston kautta Keusoteen sekä rekrytointiprosessiimme. Lue meidän työsuhde-eduistamme (mm. Epassi, työterveyshuolto) sekä näe tehtävään mahdollisesti vaadittavat todistukset/luvat. www.keusote.fi/rekry.

Lisätietoja antaa hoitotyön esimies Marjo-Riitta Vanhanen, puh. 050 497 1140, [email protected] hakijoita hakuaikana ja täytämme tehtävän mahdollisesti jo hakuaikana. Kerrothan itsestäsi kattavasti hakemuksessa.

Hakuaika päättyy 17.10.2024 klo 14.00.

Hakuaika alkaa: 03.10.2024 13:00Hakuaika päättyy: 17.10.2024 14:00

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti