Skip to main content

Sairaanhoitaja, Karjaan kotihoito, Raasepori

Haemme sairaanhoitajia Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueelle Raaseporin kotihoitoon vakituiseen työsuhteeseen. Yksikkömme sijaitsee Karjaalla.

Kotihoidossa teet merkityksellistä, antoisaa ja arvokasta työtä, vaihtelevissa työympäristöissä asiakkaiden kotona. Työ on itsenäistä mutta työskentelet silti osana moniammatillista tiimiä. Työtehtävät ovat monipuolisia sisältäen perushoidon lisäksi sairaanhoidollisia tehtäviä kuten haavanhoitoa, lääkehoitoa ja näytteidenottoa.

Arvostamme hoitotyön osaamista, kehittämismyönteistä työotetta, joustavuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Työ kotihoidossa on liikkuvaa ja tehtävässä edellytetään ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Lääkehoidon osaaminen varmistetaan LOVe- lääkehoidon tentillä ja näytöillä.


Haastattelemme myös hakuaikana!

Työpaikka ja osoite: Karjaan kotihoito, Bulevardi 19 as 2, 10300 Karjaa

Työ-aika: päivätyö klo 7-14.39, maanantaista perjantaihin

Kelpoisuusvaatimus: laillistettu sairaanhoitaja


Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain §55 mukaista tuberkuloosiselvitystä.

Työsuhteeseen valituilta pyydetään satunnaisesti Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen päihdeohjelman mukaista huumausainetodistusta.

1.1.2024 lukien tehtävään valitun on esitettävä itseään koskeva lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisteriote.



Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja saat käyttöösi vuodessa 200 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Arvostamme työ- ja vapaa-ajan tasapainoa.

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa Maria Grönholm 040-7114872, [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti