Skip to main content

Sairaanhoitaja, kehitysvammapalvelut

Haemme SAIRAANHOITAJAA Keiturin Soten kehitysvammapalveluihin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Etsimme positiivista ja kehittämisestä innostuvaa henkilöä, joka viihtyy kehitysvammaisten parissa.

Tarjoamme sinulle vastuullisen, mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn Keiturin Soten kehitysvammapalveluissa Virroilla Louhenrinteen ryhmäkodissa ja Ruovedellä Ruhalankodilla. Työ on päivätyötä. Teet työtä kehitysvammapalveluissa ja vastaat asukkaiden sairaanhoidollisiin tarpeisiin. Työ on 3 pv/ vko Louhenrinteellä ja 2 pv / vko Ruhalassa. Työ on itsenäistä asiantuntijatyötä ja toimit konsultin roolissa tiimeissä sekä tärkeänä linkkinä lääkärin suuntaan. Työssä pääset hyödyntämään vahvuuksiasi ja kehittymään ammatillisesti. Työssä tarvitset hyviä sosiaalisia vuorovaikutustaitoja, joustavuutta sekä halun oppia uutta. Keskeisinä toimintaamme ohjaavina arvoina ovat arvostava, asiakasta kunnioittava työote ja asiakkaan kokonaisvaltainen hoito.

Keiturin Sote Oy tarjoaa työntekijöilleen työterveyshuollon palvelut. Käytössäsi on muun muassa Smartum liikunta-, kulttuuri- ja hierontaetu työhyvinvointia tukemassa. Tuemme työntekijöidemme ammatillista kehittymistä kurssi- ja webinaarimuotoisten opiskelujen kautta.

Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen koeajan päättymistä. Tehtävässä noudatetaan 6 kk koeaikaa. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Avainta työehtosopimuksen mukaisesti. Keiturin Sote Oy on savuton työpaikka ja edellytämme tartuntatautilain 48 § mukaista rokotussuojaa.

Tule mukaan iloisiin Louhenrinteen ryhmäkodin ja Ruhalankodin tiimeihimme!

Mikäli kiinnostuit, kysy lisää ja lähetä hakemuksesi Kuntarekryssä. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Työn aloituksesta voimme sopia tilanteesi mukaan. Avustamme tarvittaessa asunnon hankinnassa. Tutustu kuntien palveluihin sekä laajoihin Virtain kaupungin elinvoimapaketin etuihin (mm. vuokrahuojennus, vauvaraha ja maksuton varhaiskasvatus): https://www.virrat.fi/elinkeinot-ja-tyollisyys/onnistu-virroilla/

Mikäli Sinulla on kysyttävää, olethan yhteydessä: Kehitysvammapalveluiden esihenkilö Johanna Sahi p. 044 7152077 tai sp. [email protected]

Hakemukset ja CV Kuntarekryyn 29.9.2024 mennessä.

Jätä hakemus: https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/619432/fi_FI
Yhteystiedot: Kehitysvammapalveluiden esihenkilö Johanna Sahi p. 044 715 2077 tai sp. [email protected]
Työpaikan osoite:
Palkkaus: Avaintesin mukaan
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 29.09.2024 20:55
Ilmoitus jätetty: 03.09.2024 12:55
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: ebfdb7b4-17d5-48e8-b707-2e233dd538aa

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti