Skip to main content

Sairaanhoitaja, Koti Elina

Hei sairaanhoitaja! Oletko kiinnostunut moniammatillisesta tiimityöstä ja mahdollisuudesta haastaa itseäsi työskennellessäsi aikuisten mielenterveyskuntoutujien parissa?

Haemme nyt Koti Elinaan sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Lue lisää alta ja jätä hakemuksesi helposti!

Koti Elina työpaikkana

Alkuun vähän tietoa meistä ja työskentelystä meillä. Hoitokoti Elina tarjoaa ympärivuorokautista hoitoa aikuisille mielenterveyskuntoutujille Juankoskella. Meillä parasta ovat asukkaat ja muodostamamme työyhteisö, ja olemmekin kuin vähän normaalia suurempi perhe. 

Työskentelemme toipumisorientaation mukaisesti. Työntekijämme pääsevät perehtymään MIELI-toipumisorientaation mukaiseen toimintaan ja oppimaan siitä lisää tai vahvistamaan omaa osaamistaan. Tutustu MIELI-toipumisorientaatioon täältä.

Tutustu kotimme arkeen lisää Instagramissa: @esperi_elina.

    Työpäiväsi sairaanhoitajana meillä

    Sairaanhoitajana vastaat yksikkömme sairaanhoidollisista tehtävistä ja lääkehoidon toteuttamisesta. Työskentelet osana moniammatillista tiimiä varmistaaksesi asukkaiden kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja kuntoutumisen. Työskentelet monipuolisissa ohjaus- ja hoitotilanteissa sekä suunnittelet ja toteutat yksilöllisiä tukitoimia ja kuntouttavia aktiviteetteja asukkaidemme tarpeiden mukaan. Lisäksi toimit läheisessä yhteistyössä asukkaiden läheisten ja sidosryhmien kanssa.

    Tehtävä voi olla joko osa-aikainen tai kokoaikainen toiveidesi mukaisesti. Työ on 2-vuorotyötä. Työsuhde alkaa syyskuussa tai sopimuksen mukaan.

    Maksamme sinulle rekrytointibonuksen

    Noudatamme palkkauksessa yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, jonka lisäksi maksamme sinulle 2000€ rekrytointibonuksen (neljässä erässä 500€ 1kk, 6kk, 12kk ja 24kk jälkeen työsuhteen alkamisesta).

    Tehtävässä edellytämme

    • sairaanhoitajan tutkintoa
    • voimassa olevia lääkelupia ja tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa
    • B1-tason suomen kielen taitoa
    • katsomme eduksi suoritetun hygieniapassin ja aikaisemman kokemuksen mielenterveys- ja päihdetyöstä 
    • lisäksi tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote.

    Toivomme, että sinulla on ymmärrystä erilaisista mielenterveyden haasteista ja näiden vaikutuksista kuntoutujan elämään ja toimintakykyyn. 

        Miksi sinun kannattaa tulla meille töihin?

         Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta. 

         Haluamme mahdollistaa sinulle hyvät edellytykset toteuttaa työtäsi ja kehittää asiantuntijuuttasi ammatilliset kiinnostuksen kohteesi huomioiden. Meillä sinulla on mahdollisuus suorittaa mielenterveys- ja päihdetyön ammattitutkinto ja tarjoamme laajasti myös muita koulutuksia mm. mielenterveys-, päihde- ja riippuvuusosaamisen vahvistamisen ja neuropsykiatrisen osaamisen saralla. 

        Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aikasi on tasapainossa ja kuuntelemmekin toiveitasi työvuorosuunnittelussa. Työsuhde-etuina saat käyttöösi Edenred virike-edun, Mentra by SATS -liikuntapalvelun, työsuhdepyörä- ja työmatkaedun sekä Cityshopparin. Työntekijänämme olet oikeutettu työterveyshuoltoon Mehiläiseltä.

          Miltä kuulostaa? Hae meille työkaveriksi!

          Jätä hakemuksesi 31.7. mennessä! Toimithan pikimmiten, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.

          Haluatko kuulla lisää tehtävästä? Ota rohkeasti yhteyttä! Lisätietoja antaa mielellään: yksikönpäällikkö Liisa Raatikainen p. 040 7208 047, [email protected].

          Olisi ilo kohdata sinut! #haehelposti

          Tutustu Koti Elinan toimintaan ja työyhteisöön tästä.

          Esperistä työnantajana voit lukea täältä.

          Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta.

          Esperi Care vaikuttavuus

          Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

          Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
          Upright data for Esperi Care

          Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

          Mikä vaikuttavuusprofiili?

          Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

          Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

          Sairaanhoitaja, Koti Elina

          73500 Juankoski
          73500 Juankoski
          Vakituinen
          Alempi korkeakoulututkinto

          Julkaistu 15.08.2024

          Yrityksen liikevaihto: 
          Yli 100 000 000 €
          Yrityksen koko: 
          Yli 1000 henkilöä
          Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti