Skip to main content

Sairaanhoitaja kotihoitoon

Haemme kokoaikaista sairaanhoitajaa Seinäjoen kotihoidon tiimiimme. Meillä ymmärretään hoitotyön tekijöitä.

Olemme saaneet kiitosta työntekijöiltämme erityisesti hyvästä työporukasta ja elämään sopivasta työvuorosuunnittelusta. Me 9Livesilla kehitämme ja kehitymme yhdessä, joten mukaan sopii jokainen kokemuksen määrästä riippumatta. Valtakunnallisena toimijana tarjoamme myös hyvät mahdollisuudet edetä tai siirtyä sisäisesti myös toimipaikkojen välillä. Meillä kaikilla on ammattina ihminen.

Millaista työ meillä on?
Kohtaamme toisemme ja asiakkaamme inhimillisesti ja ammattitaitoisesti. Meillä on hauskaa töissä ja tukena on luotettava tiimi. Panostamme päivittäisen arjen sujuvuuteen toisiamme tukien ja auttaen. Toimistomme sijaitsee Seinäjoen Pohjassa, josta siirrytään autoillamme asiakaskäynneille Seinäjoen alueelle.

Sairaanhoitajan työhön kotihoidossa kuuluu sairaanhoidollisia toimenpiteitä, lääkehoidon seurantaa, asiakkaiden kokonaisvaltaisen voinnin arviointia ja jonkin verran myös toimistotyötä. Töitä on arkisin aamuvuorossa 7-15.

Työhön tarvitset

  • sairaanhoitajan tutkinto (tai vähintään 140 op) 
  • B-ajokorttia ja ajotaitoa
  • tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa
  • Rikosrekisteriotteen
  • lääkeluvat (voit suorittaa ne myös meillä)

Haluamme kuulla juuri sinusta!
Käytössämme on yksityisen sosiaalipalvelualan TES ja palkkaluokka on G22D. Kuukausipalkkasi on kokemusvuosiesi mukaan 2557,85–2787,99 €. Meiltä saat myös erilaisia henkilöstöetuja, joista voit lukea lisää täältä: 9Lives työpaikkana

Mietityttääkö jokin? Lisätietoja työpaikasta saat tiimin esihenkilöltä Kaisa Tallgrenilta, p. 050 472 9823 tai [email protected]. Käy myös tutustumassa meihin työpaikkana rekrysivullamme, Instagramissa, Facebookissa ja LinkedIinissä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sairaanhoitaja kotihoitoon

Seinäjoki
Kokopäiväinen
Ei työkokemusta
Ylempi korkeakoulututkinto

Julkaistu 26.06.2024

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti