Skip to main content

Sairaanhoitaja, Lastensuojeluyksikkö Aura, Familar Oy, Espoo

Etsimme terveydenhuollon ammattilaista uudeksi työkaveriksemme!

Haemme sairaanhoitajaa Espooseen lastensuojeluyksikkö Auraan, Familar Oy

Aura on viihtyisä lastensuojelun erityisyksikkö 13-17 -vuotiaille sijoitetuille nuorille.

Aurassa pääset toimimaan sairaanhoitajana osana osaavaa ja ammatillista työryhmää. Työtehtävääsi kuuluu yksikön lääkehoidosta vastaaminen, osallistuminen nuorten hoitoverkostoihin ja osaamisesi näkökulmasta tiimin tukeminen sijoitettujen nuorten terveydenhuollollisissa asioissa. Olet osa Familarin lääkehoidosta vastaavien tiimiä, jossa on mahdollisuus kehittää lääkehoitoa lastensuojelussa. Lastensuojelun työkokemus lasketaan eduksi, mutta ennen kaikkea haemme joukkoomme sopivaa ammattilaista, joka on valmis työskentelemään pitkäjänteisesti. Sinulla on AMK-tason koulutus terveysalalta tai aiempi opistotason tutkinto.
 
Toimimme Aurassa toisiamme kunnioittaen ja kuunnellen ja vaalimme yhteisiä arvoja, jotta kaikilla olisi mukava työpaikka. Etsimme porukkaamme haasteita pelkäämätöntä, toiminnallista ja huumorintajuista tiimipelaajaa, jolla on kykyä kohdata nuori niin hyvinä kuin huonoinakin päivinä. Tavoitteellinen omaohjaajatyö on meille tärkeää ja olemme työryhmänä kiinnostuneita nuorten psyykkisen voinnin tukemisesta. Työssä tulet tarvitsemaan taitoa organisoida, dokumentoida ja tehdä verkostotyötä. Toimintamme viitekehyksenä on DDP ja koulutamme työryhmäämme siihen. Aurassa tuetaan myös muita koulutuksia, jotka tukevat työn menetelmällisyyttä ja lisäävät ymmärrystä nuorten kanssa tehtävään psykiatriseen työhön. 

Aurassa tärkeää on lämmin kohtaaminen ja tavoitteellinen omaohjaajatyö. Painopiste on nuorten hoidossa, kuntoutuksessa ja kasvatuksessa sekä perheiden kanssa tehtävässä työssä, mihin meillä on perhetyöntekijä. Aura on rauhallinen ja päihteetön yksikkö, jossa nuorilla on mahdollisuus kasvaa luonnonkauniissa ympäristössä.

Miksi meille kannattaa tulla?
Meillä on ihanat nuoret, joiden kanssa on ilo työskennellä!
Tarjoamme työsi tueksi säännöllisen yksilöllisen työnohjauksen ja ryhmätyönohjauksen.
Saat käyttöösi liikunta- ja kulttuurisaldon, työterveyshuollon sekä Mehiläisen digiklinikan palvelut 24/7.
Yhteistyöverkostomme kautta saat käyttöösi kattavasti henkilöstöetuja ja -alennuksia erilaisista tuotteista ja palveluista.

Tulevien työkavereidesi mietteitä
"Aurassa sinua odottaa reflektoiva, avoin ja hauska työporukka. Meillä saa tehdä työtä omalla osaamisellaan ja persoonallaan."
"Pitkiä hoitosuhteita, missä pääsee todistamaan nuorten toipumista."
"Kodinomainen yksikkö, hieno miljöö, kaunis sisustus."

Tehtävään valittavan on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä koskevan lain (505/2002) edellyttämä rikosrekisteriote. Toivomme myös, että sinulla on ajokortti.

Tehtävän palkkaus on yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n palkkaluokan G23, jonka lisäksi saat tehtäväkohtaisen lisän vastuualueen ja osaamisesi mukaan sekä 150 € saatavuuslisän määräaikaisena.

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva. Työ alkaa sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä.

Lähetäthän hakemuksen tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta 1.12.2024 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Riitta Sederholm, yksikönjohtaja
p. 044 276 9754
[email protected]

Jätä hakemus: https://mehilainen.wd103.myworkdayjobs.com/tyomarkkinatori_careers/job/E...
Työpaikan osoite: Ruukinrannantie 24 A, 02600 Espoo
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 01.12.2024 21:59
Ilmoitus jätetty: 10.10.2024 14:15
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: f46bb931-dbc1-4be7-bf61-ce043a7bdfbf

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Mehiläinen vaikuttavuus

Mehiläinen synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen fyysiseen terveyteen ja työpaikkojen luomiseen, luokissa Terveys ja Yhteiskunta.

Mehiläinen synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
Upright data for Mehiläinen

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Mehiläinen Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sairaanhoitaja, Lastensuojeluyksikkö Aura, Familar Oy, Espoo

Mehiläinen Oy
Espoo
Uusimaa
Vakituinen, Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 10.10.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti