Skip to main content

Sairaanhoitaja liikkuvaan kotisairaala GerBiiliin Hämeenlinnan alueelle

Etsimme sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteiseen liikkuvaan kotisairaalaan, eli tutummin Oma Hämeen GerBiiliin, Hämeenlinnan seudulle. Työtä tehdään yhteistyössä muiden GerBiili-yksiköiden kanssa ja kotisairaalan muun toiminnan kanssa. Tuotamme palvelua 24/7. Voit aloittaa työssä sopimuksen mukaan.

Toiminnan tavoitteena on tuoda palvelua sinne missä sitä tarvitaan ja samalla ehkäistä tarpeetonta ajautumista ensihoitoon, päivystykseen ja raskaisiin palveluihin. GerBiili tarjoaa sairaanhoidollista tukea ja yhteistyötä kotihoidon ja asumispalveluiden ammattilaisille ikääntyneiden palveluissa. Toimintamme on laajentumassa vammaispalvelun sekä mielenterveys- ja päihdepalveluiden tueksi. Tuotamme myös kotisairaalan yöaikaisen palliatiivisen ja akuutin hoidon.

GerBiilin sairaanhoitajana pääset kehittämään edelleen täysin uudenlaista palvelua sekä sen toimintaprosesseja. Työssä pääset käyttämään osaamistasi monipuolisesti sekä potilaan hoidossa, että ammattilaisten sairaanhoidollisena asiantuntijana. Tuotat tietoa lääkärille mahdollista diagnoosin tekoa varten potilaan luona. Aloitat lääkärin määräämän hoidon ja tuet muita ammattilaisia potilaan tilan seurannassa. Työstä merkittävä osa on matalan kynnyksen neuvontaa, ohjausta ja apua kotihoidon ja asumispalveluiden ammattilaisille sairaanhoidollisissa asioissa. Liikkuvan kotisairaalan sairaanhoitajana pääset toteuttamaan muun muassa vaativaa kivun- ja haavanhoitoa, suonensisäisesti annettavaa lääke-, nesteytys- ja ravitsemushoitoa, sekä punasolusiirtoja.

Toivomme tulevalta GerBiilin sairaanhoitajalta ystävällistä asennetta työhön ja luontevaa otetta yhteistyöhön eri sidosryhmiemme kanssa. Toivomme, että arvostat ikäihmisten, vammaisten ja mielenterveys sekä päihde hoitotyötä ja omaat luontaisen kiinnostuksen hoitotyön säännölliseen kehittämiseen. Olethan myös kiinnostunut kehittymään palliatiivisen hoitotyön ja vaativan kivunhoidon osaajana.

Tehtävän kelpoisuusehtona on sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan tutkinto sekä todistus terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa (559/1994) tarkoitetusta terveydenhuollon ammattihenkilöstä. Työn sujuvuuden kannalta ajokortti on välttämätön ja oman auton käyttömahdollisuus helpottaa työn järjestelyä huomattavasti.

Tulisitko kanssamme kehittämään liikkuvaa kotisairaalatoimintaa? Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme rekrytointikeskustelut mahdollisesti jo hakuaikana.

Oma Hämeellä saat käyttöösi myös kattavat työsuhde-edut:
- Lounasetu
- Työmatkaetu
- Kulttuuri-, hyvinvointi- ja liikuntaetu Epassi Flex
- Työterveys Terveystalossa
- Ilmainen pysäköinti
- Kattava koulutustarjonta

Työyksikön osoite on Kutalantie 1, 13100 Hämeenlinna.

Tehtäväkohtainen palkka on 2914,70 €/kk. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksamme kokemukseen perustuvaa lisää, jonka määrä voi olla 3 % tai 8 %. Kokemuslisän perusteella määräytyvät myös lomapäivien kertymä. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Koeaika on kuusi kuukautta.

Välittömässä potilas- ja asiakastyössä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa ja 55 §:n mukaista hengityselinten tuberkuloosia koskevaa selvitystä. Ikäihmisten kanssa työskentelevän tulee esittää sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta annetun lain (741/2023) 28.1 §:n mukainen rikosrekisterilain 6.4 §:n tarkoittama rikosrekisteriote. Edistämme strategiamme mukaisesti henkilöstömme monimuotoisuutta ja yhdenvertaisuutta.

Jätä hakemus: https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/619324/fi_FI
Yhteystiedot: Palvelualuepäällikkö Sari Valaja-Jokinen, [email protected], puh. 040 6608 728
Työpaikan osoite:
Palkkaus: 2914,70 €/kk
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työskentelyaika: 3-vuorotyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 18.09.2024 12:00
Ilmoitus jätetty: 03.09.2024 12:01
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 8c467a11-5bca-489b-bd5a-c01610d7aab1

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti