Skip to main content

Sairaanhoitaja, Mainiokoti Huvilaharju, Espoo

Sairaanhoitaja, Mainiokoti Huvilaharju, Espoo

Tule mukaan rakentamaan kodin tuntua Mainiokoti Huvilaharjuun Espooseen!
Haemme nyt sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen kehittämään hoivakotimme arkea ja laadukasta hoivaa.

Mihin tulet töihin?
Mainiokodit tarjoavat ikääntyneille asumis- ja hoivapalveluita ja luovat parempaa ikääntyneiden hoivaa Suomeen. Mahdollistamme jokaiselle asukkaallemme laatulupaustemme mukaisesti yksilöllisen ja hyvän elämän. Tavoitteenamme on olla toimialan laatujohtaja sekä alan houkuttelevin työpaikka.
Mainiokoti Huvilaharju on ympärivuorokautista, laadukasta hoivaa ikääntyville tarjoava, valoisissa ja avarissa tiloissa toimiva yksikkö Espoon Laaksolahdessa. Kotimme sijaitsee kauniissa maisemissa, puiston vieressä, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Kodissamme asuu 40 asukasta ja meillä työskentelee iloinen joukko monipuolisia ammattilaisia.

Mitä pääset tekemään?
Sairaanhoitajana vastaat yksikkömme lääkehoidosta. Pääset myös tekemään jokapäiväistä ohjaus- ja hoitotyötä sekä kehittämään yksikkömme toimintaa yhteistyössä muiden tiimiläisten kanssa. Arkemme on toiminnallista ja järjestämme aktiviteetteja asukkaillemme.
Odotamme sinulta erinomaista kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa.

Tulet hyödyntämään osaamistasi mm. seuraavissa vuorovaikutustilanteissa:
Lääkäri- ja apteekkiyhteistyö

Henkilöstön ohjaaminen niin lääkeasioissa kuin sairaanhoidollisissa ja terveydenhoidollisissa asioissa

Vastaat lääkehoitosuunnitelman mukaisesta lääkehoidosta ja sen perehdytyksestä, suunnittelusta ja toteutuksesta

Asukkaiden vuosittaiset terveystarkastukset ja kaikki asukkaiden terveydenhoitoon liittyvät asiat

Sinulla on myös tärkeä rooli läheisyhteistyössä

Sinulla on mahdollisuus monipuolisiin työtehtäviin omien vahvuuksiesi pohjalta. Pääset suunnittelemaan, toteuttamaan ja kehittämään asukaslähtöistä hoivatyötä sekä yksikön laatutyötä muiden tiimiläisten kanssa. Kehität muistisairaiden hoitoa, kuntoutusta ja palveluja ja viet ikäihmisten laadukasta hoivaa ja arvokasta hyvinvointia eteenpäin. Pääset näkemään ja tutustumaan asukkaiden terveydentilaan kokonaisvaltaisesti. Olet isossa roolissa pienissäkin arjen asioissa sekä kodin kehittämisessä oman työsi näkökulmasta.

Kuka sinä olet?
Olet koulutukseltasi sairaanhoitaja ja olet laillistettu terveydenhuollon ammattihenkilö
Mainioon tiimiimme sopii parhaiten positiivisesti asioihin suhtautuva ja oma-aloitteinen henkilö, joka on aidosti kiinnostunut ikäihmisten parissa työskentelystä.

Miksi tulisit meille töihin?
Mainiokoti Huvilaharjussa pääset osaksi yhteen hiileen puhaltavaa työyhteisöä, jossa töitä tehdään hyvällä sykkeellä ja suurella sydämellä. Olemme joustava työnantaja ja meillä kaikki saavat osallistua työvuorosuunnitteluun. Olemme yhdessä luoneet hyvän työyhteisön ja hyvän asukastyön hyveet. Olemme avoimen keskusteleva ja kuunteleva tiimi, jossa kaikki ovat tasa-arvoisia. Henkilöstökyselyn tulokset kertovat että meillä on hyvä työilmapiiri, jossa kaikkien työtä arvostetaan ja kaikkia kunnioitetaan.

Mehiläisenä saat käyttöösi hyvät henkilöstöedut, kuten kulttuuri- ja liikuntasaldon, työterveyshuollon ja digiklinikan palvelut 24/7. Mainiokotien työtekijänä sinulla on monipuoliset koulutus- ja kehittymismahdollisuudet. Osallistut mm. Lääkehoitovastaavien koulutukseen 4 kertaa vuodessa sekä useampaan muuhun koulutukseen.

Tulevien työkavereidesi mietteitä
“Kunnioitamme ja kuuntelemme toisiamme, teemme työtä yhdessä”
“Rohkaiseva ja hyvä työilmapiiri, jossa on hyvä fiilis”
“Kunnioitamme asukkaan itsemääräämisoikeutta ja elämänkatsomusta ja kohtaamme heidät yksilöllisesti ja ymmärtävästi”

Tehtävä on kokoaikainen ja työ alkaa sopimuksen mukaan.
Tehtävän palkkaus on yksityisen sosiaalialan TES:n mukainen.

Laki sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta astuu voimaan 1.1.2024. Tehtävään valittavien ikääntyvien kanssa työskentelevien on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu?rikosrekisteriote.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan meille pikaisesti. Lähetäthän hakemuksen tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 30.9.2024 mennessä.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä, kerron mielelläni lisää Huvilaharjusta!
Yksikön johtaja
Arja Sokura
[email protected] 
040 358 3194, arkisin klo. 8-15

https://mainiokodit.fi/hoivakodit/mainiokoti-huvilaharju

Sen tuntee, kun tulee kotiin.

Mainiokotien missiona on luoda parempaa hoitoa Suomeen mahdollistamalla jokaiselle asukkaalle yksilöllinen ja hyvä elämä. Panostamme Mainiokodeissa laadukkaaseen hoivaan, hoitoon ja ohjaukseen, maukkaaseen ruokaan, turvallisuuteen, yhteisöllisyyteen sekä siihen, että jokaisella asiakkaalla on oma viihtyisä koti. Mainiokotien brändin symboli, räsymatto, kuvaa koko elämän kirjoa iloineen ja suruineen.

Mainiokodit on osa Mehiläistä. Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja hyvinvointialueasiakkaidemme hyväksi. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!

Jätä hakemus: https://mehilainen.wd103.myworkdayjobs.com/tyomarkkinatori_careers/job/E...
Työpaikan osoite: Juuritie 1, 02720 Espoo
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 30.09.2024 20:59
Ilmoitus jätetty: 26.08.2024 11:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 1003d023-2a4a-404e-9523-34e25304d7a3

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Mehiläinen vaikuttavuus

Mehiläinen synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen fyysiseen terveyteen ja työpaikkojen luomiseen, luokissa Terveys ja Yhteiskunta.

Mehiläinen synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
Upright data for Mehiläinen

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Mehiläinen Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti