Skip to main content

Sairaanhoitaja, Mainiokoti Kaisla, Espoo

Sairaanhoitaja, Mainiokoti Kaisla, Espoo

Haemme nyt sairaanhoitajaa moniammatilliseen työryhmäämme. Tule mukaan rakentamaan kodin tuntua Mainiokoti Kaislaan, Espooseen.

Mainiokodit tarjoaa ikääntyneille asumis- ja hoivapalveluita ja luo parempaa ikääntyneiden hoivaa Suomeen. Mahdollistamme jokaiselle asukkaallemme yksilöllisen ja hyvän elämän. Tavoitteenamme on olla toimialan laatujohtaja sekä alan houkuttelevin työpaikka. Mainiokoti Kaisla on ympärivuorokautista, laadukasta hoivaa ikääntyville tarjoava, valoisissa ja avarissa tiloissa toimiva yksikkö Espoon Suurpellossa, jonne on erinomaiset kulkuyhteydet. Kodissamme asuu 87 asukasta kolmessa kerroksessa, kuudessa erillisessä ryhmäkodissa. Kodissamme työskentelee iloinen joukko monipuolisia ammattilaisia. 

Sairaanhoitajana pääset tekemään jokapäiväistä ohjaus- ja hoitotyötä sekä kehittämään yksikkömme toimintaa yhteistyössä muiden tiimiläisten kanssa. Vastaat myös yksikkömme lääkehoidosta. Arkemme on toiminnallista ja järjestämme aktiviteetteja asukkaillemme. Aktiivinen yhteistyö läheisten kanssa mahdollistaa ikääntyneelle monipuolisen arjen. Sinulla on tärkeä tehtävä asukkaan toimintakyvyn ja voimavarojen ylläpitämisessä. Olet isossa roolissa pienissäkin arjen asioissa sekä kodin kehittämisessä oman työsi näkökulmasta. 
 
Olet koulutukseltasi sairaanhoitaja . Mainioon tiimiimme sopii parhaiten positiivisesti asioihin suhtautuva ja oma-aloitteinen henkilö, joka on aidosti kiinnostunut ikäihmisten parissa työskentelystä.  Odotamme sinulta erinomaista kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa. Tulet hyödyntämään osaamistasi mm. seuraavissa vuorovaikutustilanteissa:?
Lääkäri- ja apteekkiyhteistyö

Henkilöstön ohjaaminen niin lääkeasioissa kuin sairaanhoidollisissa ja terveydenhoidollisissa asioissa.

Vastaat lääkehoitosuunnitelman toteuttamisesta, perehdyttämisestä sekä kehittämisestä ryhmäkodissasi.

Asukkaiden vuosittaiset terveystarkastukset ja kaikki asukkaiden terveydenhuoltoon liittyvät asiat.

Sinulla on tärkeä rooli läheisyhteistyössä.

Mainiokoti Kaislassa pääset osaksi yhteen hiileen puhaltavaa, moniammatillista ja monikulttuurista työyhteisöä, Olemme joustava työnantaja ja meillä kaikki saavat osallistua työvuorosuunnitteluun. Mehiläisenä saat käyttöösi hyvät henkilöstöedut, kuten kulttuuri- ja liikuntasaldon, työterveyshuollon ja digiklinikan palvelut 24/7. Mainiokotien työtekijänä sinulla on monipuoliset koulutus- ja kehittymismahdollisuudet. 

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta. Toimithan nopeasti, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löytyessä. 
 
Työ alkaa sopimuksen mukaan. 
Tehtävän palkkaus on yksityisen sosiaalialan TES:n mukainen. 
Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen.
 
Kerron mielelläni lisää: 
Yksikönjohtajan sijainen Kirsi Sieppi 28.7 saakka, Yksikönjohtaja Juulia Lawson 29.7.2024 alkaen.
040 188 3438 (Kirsi) 040 674 4673 (Juulia)
[email protected]
[email protected]
 
Sen tuntee, kun tulee kotiin. 
 
Mainiokotien missiona on luoda parempaa hoitoa Suomeen mahdollistamalla jokaiselle asukkaalle yksilöllinen ja hyvä elämä. Panostamme Mainiokodeissa laadukkaaseen hoivaan, hoitoon ja ohjaukseen, maukkaaseen ruokaan, turvallisuuteen, yhteisöllisyyteen sekä siihen, että jokaisella asiakkaalla on oma viihtyisä koti. Mainiokotien brändin symboli, räsymatto, kuvaa koko elämän kirjoa iloineen ja suruineen. 
 
Mainiokodit on osa Mehiläistä. Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja hyvinvointialueasiakkaidemme hyväksi. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa! 

Jätä hakemus: https://mehilainen.wd103.myworkdayjobs.com/tyomarkkinatori_careers/job/E...
Työpaikan osoite: Suurpellon Puistokatu 14-16, 02250 Espoo
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 24.09.2024 20:59
Ilmoitus jätetty: 16.07.2024 11:45
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 6b687117-dff2-4be3-bca5-a7edda8ee4ce

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Mehiläinen vaikuttavuus

Mehiläinen synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen fyysiseen terveyteen ja työpaikkojen luomiseen, luokissa Terveys ja Yhteiskunta.

Mehiläinen synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
Upright data for Mehiläinen

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Mehiläinen Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti