Skip to main content

Sairaanhoitaja, Päivystysapu Rovaniemi

Tule sairaanhoitajaksi päivystysapuun Rovaniemelle!

Lapin upea luonto ja rauha tarjoaa vastapainoa työlle. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Täällä on turvallista elää ja tilaa hengittää. Kuuntele sydämesi ääntä - tule sairaanhoitajaksi Lappiin!

Löytyykö sinulta kokemusta hoidon tarpeen arviointityöstä, itsenäistä päätöksentekokykyä, erinomaiset vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaidot sekä halu kehittää palveluita? Voit olla etsimämme henkilö joukkoomme aloittamaan uutta toimintaa Lapin hyvinvointialueella.

Lapin hyvinvointialueelle haetaan kahdeksaa sairaanhoitajaa vakituiseen tehtävään Päivystysapu 116117 -palveluun Rovaniemelle. Päivystysapu sijoittuu päivystyksen ja valmiuden vastuualueelle, johon kuuluvat myös Lapin hyvinvointialueen ensihoitopalvelut sekä Lapin hyvinvointialueen keskussairaaloiden päivystyspalvelut.

Päivystysavussa teemme puhelimessa ja sähköisissä palveluissa tapahtuvaa hoidon tarpeen ja kiireellisyyden arviointia Lapin hyvinvointialueen asukkaille ja matkailijoille 24/7 vuoden jokaisena päivänä. Asiakkaille annetaan ohjausta ja neuvontaa itsehoidon tueksi ja tarvittaessa heidät ohjataan hoidon tarvetta ja kiireellisyyttä vastaavaan palveluun. Tehtävää hoidetaan tiiviissä yhteistyössä vastuualueen muiden toimijoiden sekä sidosryhmien kanssa. Työ on 3-vuorotyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on sairaanhoitajan tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus. Työntekijän tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Tehtävässä menestymistä tukee aiempi kokemus kiireellisen hoidon tarpeen arviointityöstä sekä ymmärrys Lapin sosiaali- ja terveyspalveluiden palvelujärjestelmästä. Lisäksi hyvät tietotekniset taidot sekä kielitaito, etenkin englannin ja saamen kielten suullinen osaaminen tukevat tehtävän sujuvaa hoitamista Lapin ollessa matkailualuetta sekä saamen kielialuetta.

Tehtäväkohtainen palkka on 2 914,70 €/kk, muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaan. Tehtävään valitulla on kuuden (6) kuukauden koeaika. Valitun tulee pyydettäessä esittää hyväksyttävä terveystodistus ennen tehtävän aloittamista. Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa. Tehtävään valituille tehdään hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014).

Tehtävä alkaa 30.9.2024 yhteisellä perehdytys- ja koulutusviikolla.

Tule huippuhommiin hakemalla tehtävää sähköisesti Kuntarekry -sivuston kautta 26.07.2024 klo 15:00 mennessä!


Lisätietoja

https://lapha.fi

Yhteystiedot

Meiju Salmela, ensihoidon ylihoitaja, puh. 040 826 1846 (aikavälillä 1.7.-5.7.2024)

Virva Salo, yhteispäivystyksen ylihoitaja, puh. 040 480 1340 (aikavälillä 7.- 26.7.2024)

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti