Skip to main content

Sairaanhoitaja Pihlajalinna Jyväskylä

Tule sairaanhoitajaksi toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Pihlajalinna Jyväskylän lääkärikeskusten vastaanottoon.

Millainen on sinun unelmien työpaikkasi? Meille Pihlajalinnassa se tarkoittaa paikkaa, jossa ihminen tulee ensin; paikkaa, johon on mukava tulla ja missä sinun tarpeitasi kuunnellaan. Lääkärikeskusten toiminnassa keskiössä on lupaus auttaa ihmisiä elämään parempaa elämää. Kaikella toiminnallamme tähtäämme asiakkaiden kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Meillä jokaisen ääni otetaan huomioon ja toimintaa kehitetään yhdessä. Sairaanhoitajana työskentelet ajanvarausasiakkaiden vastaanotolla ja asiakaspalvelupisteessä. Työtehtäviisi voi kuulua lisäksi lääkärin avustaminen toimenpiteissä, asiakkaiden itsenäinen hoitotyö sekä laboratorionäytteiden ottoa. laboratorionäytteiden ottoa. Arvostamme monipuolista osaamista, aktiivista työotetta, hyvää palveluasennetta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Jyväskylässä on kaksi lääkäriasemaa, työpäiviä voi olla vaihtelevasti molemmilla asemilla. Työtä tehdään kahdessa vuorossa.

Tarjoamme Pihlajalinnalaisille:

- Hyvän perehdytyksen ja kannustavan tiimin tuen monipuolisiin tehtäviin

- Mahdollisuuden lomien ja työaikojen joustavaan sopimiseen

- Hyvät henkilöstöedut: laajat työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedut

- Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-liikuntakeskuksissa

Olisitko sinä etsimämme uusi pihlajalinnalainen? Tehtävän hoitaminen edellyttää sairaanhoitajan pätevyyttä sekä aiempaa kokemusta itsenäisestä työskentelystä ja lääkärin avustamisesta. Sosiaali- ja terveydenhuollon asiakas- ja potilastyössä edellytetään myös tartuntatautilain mukaista soveltuvuutta. Työehdoissa ja palkkauksessa noudatamme terveyspalvelualan työehtosopimusta.

Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme jo hakuajan kuluessa. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin. Lisätietoja tehtävästä antaa palveluvastaava Riina Kinnunen [email protected].

Pihlajalinna Jyväskylä

Sähköposti: [email protected] Sijainti: Cygnaeuksenkatu 8, Jyväskylä

Jätä hakemus: https://ats.talentadore.com/apply/sairaanhoitaja-pihlajalinna-jyvaskyla/...
Työpaikan osoite: 40100
Työ alkaa: Työskentely alkaa mahdollisimman pian
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 15.09.2024 20:59
Ilmoitus jätetty: 02.09.2024 10:15
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: a63f2545-1128-4a50-be7c-9154899de7fe

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti